Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Μια τσάντα σε δικό μου στιλ!






Αυτό τον καιρό χρειάστηκα μια τσάντα  και όπως συνήθως είπα να την φτιάξω μόνη μου.Για το ύφασμα είχα αποφασίσει , ένα κομμάτι τζιν ύφασμα που είχε μείνει από το παντελόνι που έραψα της κόρης μου έγινε η βάση της .Μετά άρχισε το ψάξιμο για τα υλικά  που θα έμπαιναν επάνω της και κατά κάποιο τρόπο θα την στόλιζαν. Μια εικόνα ρετρό δικής μου εκτύπωσης ενσωματώθηκε με ντεκουπάζ και στη συνέχεια ήρθαν οι δαντέλες τα κουμπιά ένα μεταλλικό στοιχείο και χειροποίητο κορδόνι μαζί με χάντρες να πλαισιώσουν την εικόνα ,το χερούλι  είναι δερμάτινο αυξομειούμενο και νομίζω ότι έδεσε με το σύνολο όμορφα.Εσωτερικά έχει φοδραριστεί και έχει μια τσέπη, στο επάνω μέρος κλείνει με φερμουάρ.Είναι πρακτική, βολική και χωράει όλα εκείνα που κουβαλάω μαζί μου.












Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και μια ομορφότερη και καλύτερη εβδομάδα.
Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε






39 σχόλια:

  1. Μοναδική και υπέροχη η τσάντα σου Κατερίνα μου, θα σε συνοδεύει εξυπηρετώντας την ανάγκη της μεταφοράς των απαραίτητων, αλλά θα προσθέτει και καλό γούστο στην όλη σου εμφάνιση....Σίγουρα είναι απείρως προτιμότερη από οποιαδήποτε του εμπορίου και μακάρι να μπορέσεις προσεχώς να μας δώσεις οδηγίες βήμα-βήμα, μπας και καταφέρουμε κι εμείς να φτιάξουμε τη δική μας....Σε φικλώ και εύχομαι καλό μήνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Κλαυδια, όντος είναι πολύ πρακτική και την έχω βολευτεί. Όταν ετοιμάσω κάποια άλλη ίσως μπορέσω να σας κατατοπισω.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Κατερινάκι και Καλή Κυριακή!!!!!! Τι να πω για την τσαντούλα σου..... υπέροχη και αυτή την φορά όπως πάντα, φτιαγμένη με πολύ γούστο και τα πάντα προσεγμένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια!!!!! Να περάσεις μια όμορφη Κυριακή!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Βίκυ μου να είσαι καλά και να περνάς ομορφα όπου και αν βρίσκεσαι.

      Διαγραφή
  3. Κατερίνα έργο τέχνης είναι η τσάντα σου. Οχι απλά πρακτική διότι σίγουρα χωράει πολλά ....αλλά μοναδική στην εμφάνιση.Συμφωνώ με την Κλαυδία ( αν μπορέσεις να μας δώσεις οδηγίες).Το ντεκουπάζ με την εικόνα το έκανες με το υγρό της μεταφοράς;;; και κόλλησες μετά την εικόνα στο ύφασμα;;;;
    Να εχεις μια υπέροχη Κυριακή.
    Φιλιά
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρία, το συγκεκριμένο ντεκουπαζ είναι λίγο διαφορετικό, οταν φτιάξω κάτι ανάλογο θα σας το δείξω.

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφη και πρακτική η τσαντούλα σου! Να την χαρείς!! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά αυτή δεν είναι τσάντα! Είναι έργο τέχνης!!! Εγώ θα λυπόμουν να την ταλαιπωρώ είμαι και λίγο απρόσεκτη... μπράβο σου Κατερίνα, εξαιρετική δουλειά για άλλη μια φορά! Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η τσάντες αυτές Χριστίνα μου αντέχουν και στις κακοτοπιές χαχαχα.

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφη η τσαντούλα σου!!! Καλοφόρετη!!!
    Καλή βδομάδα!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφη πολύ σικάτη και προσεγμένη μέσα και έξω!! Να τη λιώσεις από τη χρήση! Να τη χαρείς.
    Μπράβο Κατερίνα μου πάντα δημιουργική
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσο όμορφη, πρωτότυπη, ιδιαίτερη... και τόσο προσεγμένη, ως και την παραμικρή λεπτομέρεια!
    Μπράβο σου, Κατερίνα μου, έκανες εξαιρετική δουλειά. Να τη χαρείς!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια φτάχνεις τις πιο όμορφες τσάντες είτε είναι δική σου , είτε για άλλο σκοπό !!! Μοναδική και αυτή λοιπόν και να την χαρείς !!Πολλά φιλάκια σου στέλνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλ μου, μακάρι αυτές που πάνε για καλό σκοπό να αγοράζονται, αν ήξερα κάτι τέτοιο θα έφτιαχνα περισσότερες.

      Διαγραφή
  10. Πανέμορφη η τσαντούλα σου, Κατερίνα μου!!!!! Καλοδουλεμένη, όπως πάντα, και με υπέροχες λεπτομέρειες!!! Εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι να ράψω κι εγώ μία από τζήν και στο μυαλό μου είχα τις δικές σου μου μας έχεις δείξει γιατί μου άρεσαν πολύ! Τώρα με αυτήν εδώ, 'ήρθε κι έδεσε' που λένε! Θα το τολμήσω και...ότι βγεί...χα χα!!! Φιλιά και καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το τολμήσεις Μαριάννα μου εσύ φτιάχνεις ένα σορό ομορφα πράγματα στην τσάντα θα κολλήσεις?

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Κατερίνα πολύ όμορφη η τσάντα σου,βολική και ανθεκτική από ότι βλέπω!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταπληκτική η τσάντα σου και ιδιαίτερη με την όμορφη εικόνα που την απεικονίζει και με τις υπέροχες λεπτομέρειες της!!!!
    Να έχεις μία όμορφη και δημιουργικά μέρα!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πανέμορφα η τσάντα ...πολύ όμορφη δουλεια ...
    καλή συνέχεια ...φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια για το πολύ όμορφο Βlog και για τις υπέροχες δημιουργίες !!!
    Καλό Καλοκαίρι και καλή συνέχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η δουλειά είναι χαρακτηριστική και σε προσδιορίζει δίχως καμία αμφιβολία Αριστη εκτέλεση όπως αριστο και νοικοκυρεμένο το μπλοκοσπιτάκι σου αγαπημένη μου Κατερίνα!Καλό καλοκαίρι και να το περάσεις ήρεμα και ξεκούραστα όσο γίνεται !!! Φιλάκια πολλά από την άστατη Κομοτηνή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να είσαι καλά Έφη μου, αλλά όπως είναι τα πράγματα μάλλον κουραστικό θα είναι και το φετινό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια τσάντα της Κατερίνας!!!Θα σε φωτογράφιζα έτσι κι αλλιώς!!! Μπράβο βρε Κατερινάκι μου, με όλα σου είσαι ξεχωριστή και ιδιαίτερη!!! Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ καθυστερημενη ηρθα Κατερίνα μου να θυαμασω για μια ακομη φορα την δουλεια σου σε οτι δημιουργεια κανεις η τσαντα σου εχει επανω την υπογραφή σου με την καθε λεπτομερεις .. η τελειοτητα ειναι το αποτελεσμα σε οτι κανεις φιλη μου..να περνας ομορφα σε οτι κανεις .. φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή