Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Μία τσάντα ,μα τι τσάντα!




Πριν δύο χρόνια άρχισα να μαζεύω τις κλωστές που περίσσευαν απο το κέντημα, ράψιμο και γενικά απο οτι έφτιαχνα. Έτσι μαζεύτηκαν αρκετές για να βάλω μπροστά αυτό που είχα στο μυαλό μου. Κάπου είχα δει μια τεχνική με κομμάτια ύφασμα αλλά χρειάζονταν ενα είδος υφάσματος που μέσα εκεί βάζεις τις κλωστές κάνεις γαζιά και όταν τελειώσει το πλένεις αυτό λιώνει και μένει αυτό που έφτιαξες. Εδω το βρήκα σε ένα κατάστημα αλλά λόγο της κατάστασης δεν μπορούσα να το αγοράσω, έτσι έβαλα μπρος τον δικό μου τρόπο. Ένα κομμάτι βαμβακερό ύφασμα, αράχνη αυτή που χρησιμοποιούμε στο απλικε και πολλά γαζιά και έτοιμο το δικό μου ύφασμα. Τα υπόλοιπα γνωστά, ψάξιμο στο μπαουλακι για υφασματακια που ταίριαζαν με το δικό μου ύφασμα σκίτσα στα σκίτσα μέχρι να αρχίσω το κόψε ραψε και να εχω αυτό το αποτέλεσμα που σας δείχνω. 

 













Όταν έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες και τρέλα για δημιουργία αυτά κάνεις.
Να είστε καλά και να προσέχετε!









5 σχόλια:

  1. Θα μας τρελάνεις; Τι τεχνική είναι αυτή; Πολύ πρωτότυπη, μπράβο έγινε πολύ όμορφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλααααααααααααααααααααααααα φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
    τρελαθηκα μ αυτην την τεχνοτροπια .......
    συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μοναδική και πανέμορφη !!! Η έμπνευσή σου και τα χρυσά σου χέρια, δημιούργησαν μία υπέροχη τσάντα !!! Φανταστική στο ντιζάϊν αλλά και τις λεπτομέρειες, όπως όλες σου οι δημιουργίες... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρέλανε μας τώρα Κατερίνα μου ...😊 Να πω ότι κατάλαβα την τεχνική θα είναι ψέματα.
    Να πω ότι θαύμασα την πρωτοτυπία του αφαιρετικού σχεδίου και την όπως πάντα λεπτομέρεια της τελειότητας στις δημιουργίες σου!!
    Να είσαι καλά, και να κάνεις ότι αγαπάς .. καλό μήνα φιλιααα!!🌼❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'Οπως σου έγραψα και στο FB, κάτι είχα διαβάσει πριν από πολύ καιρό, και όντως, ήταν έτσι όπως το περιγράφεις εδώ, αυτό δηλαδή το ύφασμα που χρησιμοποιούσαν το οποίο μετά έλιωνε στο πλύσιμο. Μάλλον για την ίδια τεχνική είχαμε διαβάσει!!! Εσύ όμως, βρήκες τον δικό σου τρόπο και μπόρεσες να έχεις το ζητούμενο αποτέλεσμα!!! Μπράβο, Κατερίνα μου! 'Εγινε τέλεια η τσαντούλα σου, και με το σχέδιο που επέλεξες να της δώσεις και με το στόλισμά της με τα υπόλοιπα των κλωστών σου! Καλοφόρετη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή