Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Τί, κουτί ? Ναίιιιιιι !







Μη με ρωτάτε ,το βλέπετε ,άλλο ένα κουτί με ύφος άλλης εποχής .Μικρο και κουκλίστικο.Οι εικόνες του διαλεγμένες μια, μια,δουλεμένο με πολύ μεράκι και αγάπη. Και αυτό το κουτί θα ταξιδέψει μαζί με τα άλλα για το  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ και την γιορτή που ετοιμάζει για τα μικρά μας πριγκιπόπουλα. Εύχομαι να βρει και αυτό μια κυρία μικρή ή μεγάλη που θα θελήσει να το αποκτήσει. Οι διαστασεις του ειναι 20χ14χ12.

















Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας.













20 σχόλια:

  1. Υπέροχο, με φανταστικές λεπτομέρειες!
    Άλλη μια δημιουργία σου που θα δώσει μεγάλη χαρά!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ονειρεμένο όπως κι όλα τα άλλα Κατερίνα μου!!!
    Περιμένω με αγωνία να έρθει το δικό μου!!
    Καλή εβδομάδα!!! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι φανταστικό,με vintage λεπτομερείες που μου αρέσουν πολύ!!!
    Να περάσεις μία όμορφη και δημιουργική εβδομάδα,Κατερίνα μου!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και καλή χρονιά Κατερίνα!!! Υπέροχο το vintage κουτί σου... πανέμορφο... θαρρείς και ξεπήδησε από τα παλιά!!! Γεια στα χέρια σου!!
    Να έχεις μιαν υπέροχη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρομαντικό, καλοδουλεμένο, με υπέροχες λεπτομέρειες! Καλοτάξιδο να είναι και είμαι σίγουρη ότι θα βρει τη θεσούλα που του αξίζει σε κάποιο σπίτι.
    Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω λόγια! Δεν ξέρει κάποιος ποιο να πρωτοδιαλέξει. Ήδη πωλούνται είδα πριν την εκδήλωση. Να σαι καλά χρυσοχέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφο! Με τόσο υπέροχες λεπτομέρειες! Και πάλι συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ciaoooo!! meraviglioso bauletto, teneri questi bambini vintage, la adoro!!!
    un saluto !!
    desiderichic.blogspot.it

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα το λέω συνέχεια..... Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ η κάθε λεπτομέρεια απογειώνει την κάθε σου δημιουργία!!!! Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα πόση λεπτομέρεια έχουν οι κατασκευές σου... δαντέλες, περλίτσες, κορδέλες, κορδονάκια... Υπέροχα όλα δεμένα μεταξύ τους δίνουν ένα φίνο αποτέλεσμα. Εύγε βρε Κατερίνα μου!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να πω πια για την δουλειά σου, προσεγμένη στην κάθε της λεπτομέρεια!!!!! Αυτό το κουτί σίγουρα θα αγαπηθεί από μια έφηβη πριγκίπισσα που θα θελήσει να κρύψει μέσα του τις πρώτες γλυκές της αναμνήσεις!!!! Τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι φανταστικό!!!! Πραγματικά από τα καλύτερά σου!!! Μπράβο σου βρε Κατερινάκι μου, είμαι σίγουρη πως θα θελήσουν να το αποκτήσουν πολλές κυρίες!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πο πο!!! Είναι καταπληκτικό Κατερίνα!!! Σκέτος θησαυρός!! Δεν συζητώ την λεπτοδουλειά που έκανες!! Μπράβο σου!! Θα το λατρέψει ο κάτοχός του, να σαι σίγουρη!! Γεια στα χέρια σου!!
    Πολλά φιλιά καλή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα χρυσοχέρα, πέρασα να πω ένα γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΌΣΟ τέλεια όσα κάνεις!!!
    γεια στα χέρια σου!πάντα σε θαυμάζω!!!
    εύχομαι να φέρει καλοτυχία όπου και αν πάει!έγινε με τόση αγάπη!!!
    φιλιά πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μοναδικές οι δημιουργίες σου Κατερίνα μου, αγάπη, φινέτσα μεράκι, προσεγμένες σε κάθε λεπτομέρεια κι εσύ ακούραστη προσφέρεις τα δώρα της αγάπης σου για καλό σκοπό !!! Να είσαι καλά και να δημιουργείς Κατερίνα μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ειναι απιθανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......χαθηκα απ την γειτονια το ειδα ευτυχως στης ΡΕΝΑΣ...κ ηρθα να δω λεπτομερειες.......καλε ειναι πανεμορφοοοοοοοοο κ δεν εχω ξαναδει παρομοιο...χαζη ερωτηση απο τι ειναι το κουτι???το εφτιαξες μονη σου κι αυτο???ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κ΄ατερίνα μου γειά σου.Κρίμα που δεν συνναντηθήκαμε στο τσαι που κάναμε στην Αθήνα΄Σε αντιπρωσόπευσαν οι καταπληκτικές δημιουργίες σου.Νάσαι πάντα καλά και να προσφέρεις.Το πασχαλινό μας bazaar είναι 29 30 και 31 Μαρτίου. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε και δικές σου κατασκευές . γιατί αρέσουν πολύ.Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή