Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ένα διάλειμμα με χαμόγελο!


Ο Μάιος είναι πάντα ο μήνας με τις περισσότερες δουλειές, χαλιά, παπλώματα, κουρτίνες και άλλα τέτοια όμορφα που πρέπει να γίνουν για να υποδεχτούμε ανάλαφροι και δροσεροί το καλοκαιράκι. Έτσι λοιπόν οι δημιουργίες πήγαν  για λίγο στην άκρη. Επίσης αυτή την εβδομάδα είπα να ξεκουραστώ και λίγο για να επιστρέψω δριμύτερη. Όμως δεν θα σας αφήσω έτσι χωρίς έστω ένα χαμόγελο, γιαυτό λοιπόν ελάτε μαζί μου μια βόλτα μέχρι το μπλογκοσπιτακι της κόρης μου εδώ για να δείτε με χιουμοριστικό τρόπο πως αντέδρασε η μαμά μου και γιαγιά της μαζί με τη φιλενάδα της που δεν έλαβαν το περιβόητο μέρισμα. Καλή ανάγνωση και θα τα πούμε σύντομα με νέες ιδέες και δημιουργίες.
 



34 σχόλια:

  1. να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!Τό κείμενο είναι μια ανάσα δροσιάς και εύχομαι κάποια στιγμή να διαβάζεις το πρώτο της βιβλίο, αν ήδη δεν το έχει δημιουργήσει!φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολύ, αγαπάει το διάβασμα και ασχολείται και η ίδια με το γράψιμο και έχει διακριθεί κιόλας.

      Διαγραφή
  2. Εχω μεγάλη αδυναμία στην κορούλα σου και απολαμβάνω τρελά πάντα το στυλ γραφής της.
    Τρέχω να την διαβάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια τα γράφει η μικρή!!!! Καλές δουλειές. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις επισκέφτηκα την κόρη σου ..... καλά είναι απόλαυση !!!!
    Να τη χαίρεσαι και καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολύ Ρανια, το γράψιμο είναι η μεγάλη της αγάπη!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Κατερίνα μου!!!Υπέροχη η γραφή τής κορούλας σου!!Εχη πολύ ταλέντο!!Απόλαυσα,καί γέλασα πολύ μέ τό κείμενό της!!Καλή συνέχεια!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Dimi μου, χωρίς να θέλω να υπερηφανευτώ, όλοι οι δάσκαλοι από το δημοτικό μέχρι και το μεταπτυχιακό της έχουν να λένε για την γραφή της. Μακάρι να αξιοποίηση το δώρο που έχει στα χέρια της.

      Διαγραφή
  6. Εξαιρετική η κορούλα σου Κατερίνα μου!!! Για την γιαγιά και την φίλη τι να πω!!! Χαχαχα!!! Αυτό το μέρισμα, έκανε πολύ κόσμο να παραμιλά!!
    Φιλάκια πολλά πολλά και να χαίρεσαι και την κόρη και τον γιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαριλενα μου, η γιαγιά μας μερικές φορές ξεφεύγει αλλά ευτυχώς σε γενικές γραμμές και για την ηλικία της είμαστε καλά.

      Διαγραφή
  7. Μόλις.. πέρασα απο την μικρή σου.. Κατερίνα μου..χι.χι. απόλαυση.. το χιούμορ.. της πολύ καλά έκανες και μας το πρότεινες το χρειαζόμαστε το γελιο.. .. σας ... πρότεινω λύση.....χι.χι. μην με πάρετε στο κυνήγι....χι.χιχ. φιλακιααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Ρουλα μου, είδα τη λύση που προτείνεις αλλά τώρα πια μόνο με τα τηλεκοντρόλ παλεύει.

      Διαγραφή
  8. Είναι η εποχή που μαζευεις τα χαλιά και τα χειμερινα ρούχα. χαμός! Πολύ ωραίο να υπάρχει χιουμορ οικογενειακώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα να πάνε κορίτσι μου, αν δεν είχαμε και το χιούμορ να σώζει την κατάσταση θα είχαμε παλαβώσει.

      Διαγραφή
  9. Βρε με το μέρισμα!!!!!!!!!!!! Όλοι γι αυτό μιλάνε.......Να δεις η δική μου μαμά πώς το περίμενε!!! Αλλά φευ!!!!!!!!Τι ωραία που τα γράφει η κόρη σου!!!!!!!!!!
    Καλές δουλειές και εγώ δεν έχω αρχίσει ακόμη........
    Καλό Σ/Κο να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω κάθε φορά όλο και κάτι τάζουν για να ξεσηκώνουν των κόσμο και μετά άντε να τους εξηγείς ότι αυτά που τάζουν είναι για τους λίγους .

      Διαγραφή
  10. Να χαίρεσαι την κορούλα σου και καλές δουλειές! Απόλαυσα το κείμενό της και γέλασα πολύ! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χα χα χα!!! Με τόσο ρομαντική μαμά χρειαζόταν και ένα πιο χιουμοριστικό στοιχείο η οικογένεια για να συμπληρωθεί εντελώς η εικόνα!!! Πολύ έξυπνη αλλά και καυστική θα έλεγα!!! Μπράβο σου Κατερινάκι μου, να το χαίρεσαι το αστέρι σου!!!!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Κικη μου, το γράψιμο της είναι όντος καυστικό και με πολλές αλήθειες .

      Διαγραφή
  12. Eίμαι ενθουσιασμένη μαζί σας !τι αξιόλογη οικογένεια!και ποσο χαρούμενη με κάνεις που σε γνωρίζω έστω και τηλεφωνικά!!Οπου μπορώ μιλώ για σένα με αγάπη για τον εξαιρετικό χαρακτήρα που διακρίνω μέσα από τα λιγοστά πράγματα που διαισθάνομαι!!Στο μπλόκ τον πρώτο καιρο του blogging εμπαινα όταν το συναντούσα σε άλλα μπλοκ ισως και στο δικό σου αλλά δεν γνώριζα τον τρόπο τότε πως να το ακολουθώ σε κάθε νέα ανάρτηση.Μέχρι που η δική σου προτροπή μου χάρισε το χαμόγελο αλλά που έφερε στο νου και τα παλιά δικά μου με τις εμμονές της μαμάς μου.... Κατερίνα να την χαίρεστε και ο θεός να της χαρίζει υγεία και καλή τύχη. Φιλάκια πολλά πολλά αγάπης και καλή ευκολία στις δουλειές που έρχονται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Έφη μου για τα καλά σου λόγια .Είναι ένα αξιόλογο κορίτσι και μακάρι να έχει καλή τύχη γιατί την αξίζει. Όσο για τη μαμά μου τα έχουμε πει, τώρα που περνάνε τα χρόνια αρχίζουν και τα δύσκολα, ευτυχώς ακόμα μπορεί και αυτοεξυπηρετείται τουλάχιστον μέσα στο σπίτι.

      Διαγραφή
  13. Να την χαίρεσαι την κορούλα Κατερίνα. Πρέπει να'ναι εξαιρετικό πλάσμα... με τέτοιο χιούμορ και τέτοια μαμά... δεν περιμένω κάτι λιγότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρια, είναι ένα παιδί που ας μου επιτραπεί να πω οτι ξεχώριζε από μικρή και αυτό μας το επισήμαναν πάντα οι δάσκαλοι της, αλλά και τα άτομα που την γνωρίζουν και έρχονται σε επαφή μαζί της.

      Διαγραφή
  14. .°º。✿Olá!
    ¸.•°❤❤彡º°。
    Bom fim de semana!
    Ótima sexta-feira com tudo de bom! °✿彡º°。

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ !!!!!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ Σ/Κ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή