Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Το δικό μου μικρό εργαστήρι δημιουργίας!





Το όνειρο πιστεύω κάθε μιας από εμάς που ασχολούμαστε με τις δημιουργίες είναι ένας χώρος δικός της, που εκεί θα μπορεί να ασχολείται με τις δημιουργίες της. Πόσες όμως τον έχουμε? Εγώ προσωπικά  όλα αυτά τα χρόνια  έκανα εργαστήρι τον πάγκο και το τραπέζι της κουζίνας από το μεσημέρι και μετά, το βράδυ όμως έπρεπε να μαζευτούν όλα για να είναι η κουζίνα το πρωί έτοιμη.Στο σπίτι είχαν βαρεθεί να με ακούνε να κλαψουρίζω ότι δεν έχω ένα έστω τραπεζάκι δικό μου, να βάζω επάνω τα πράγματα μου που δουλεύω χωρίς να ενοχλώ. Στο διαδίκτυο έβλεπα κάτι εντοιχιζόμενους χώρους εργασίας και έψαχνα απεγνωσμένα μέσα στο σπίτι μήπως και ανακαλύψω και εγώ κάποια τρύπα που θα μπορούσε να με φιλοξενήσει. Ώσπου μια μέρα ήρθε η επιφοίτηση: ένα φορητό εργαστήρι! Ο καλός μου έφριξε όταν το άκουσε, ως συνήθως -"δεν γίνονται καλή μου αυτά τα πράγματα και εξάλλου που τα είδες;"- μην τα πολυλογώ, πήρα χαρτί και μολύβι και του έδειξα τι ήθελα. Ένα φορητό ντουλάπι, με φορητή επιφάνεια εργασίας. Ο διάλογος που ακολούθησε για γέλια και για κλάματα και τελείωσε με το γνωστό του "θα δούμε..." και εμένα να του λέω το γνωστό "εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα". Την επόμενη μέρα με φώναξε στο εργαστήρι του για να μου δείξει τι ξύλα είχαμε. Μια βάση από παλιό καναπέ, δυο παντζούρια από τα παλιά παράθυρα και διάφορα ξύλα, και το μικρο μου εργαστήρι άρχισε να παίρνει σχήμα. Ειλικρινά δούλεψε πολύ, μα πάρα πολύ, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω.




Το τελάρο και τα παραθυρόφυλλα που χρειάστηκαν πολύ δουλειά για να σουλουπωθούν.

  
 Μια παλιά εταζέρα που για να καθαρίσει την έκαψε με το φλόγιστρο για να βγάλει τα χίλια στρώματα λαδομπογιάς που ήταν βαμμένη.


Φάσεις από την συναρμολόγηση. Όταν τελείωσε το κουτί βάφτηκε σε απαλό κρεμ χρώμα και τα παντζούρια ενα ανάλαφρο βεραμάν,ενώ στο κέντρο εμπρός έκανα σχέδια με στενσιλ.Το κόστος του ένα κιλό μπογιά, τα υπόλοιπα υλικά ήταν από τα ανακυκλώσιμα που μαζεύουμε όταν κάτι χαλάει.



Και ελάτε να σας ξεναγήσω στο μικρο μου εργαστήρι:
Όπως βλέπετε έχει και ταμπέλα.


Η επιφάνεια εργασίας  κρατιέται με αλυσίδα από τα δυο πλαϊνά, ενώ ένα πτυσσόμενο  πόδι τοποθετήθηκε για καλύτερη στήριξη της επιφάνειας.

  

Λεπτομέρεια αλυσίδας και έξτρα ξύλου στο κάτω μέρος που μπαινοβγαίνει για να έχει σταθερότητα.



Η εταζέρα μπήκε στο εσωτερικό και έδεσε όμορφα με το σύνολο.

 

 Το επάνω και το κάτω μέρος, με πολύ χώρο για την πραμάτεια μου.


Μικρές λεπτομέρειες. 


Η επιφάνεια εργασίας, όταν κλεινει το ντουλάπι, διπλώνει προς τα επάνω όπως και το βοηθητικό πόδι .
 

Έτσι είναι όταν κλείνει.

  

Αντέχει και τη μηχανή μου.

 
  
 Με διαστάσεις 135 εκ. ύψος 64 εκ. φάρδος και 21 εκ. βάθος, χωράει παντού και με τα ροδακια που έχει μετακινείται άνετα και παει σε όποιο δωμάτιο και γωνιά μας βολεύει .

  
Όταν δουλεύω είναι μέσα στο σπίτι, όταν δεν το χρειάζομαι βγαίνει στο πλατύσκαλο. Ακόμα και στο μπαλκόνι να θέλουμε, παει και εκεί.




 Αυτό είναι λοιπόν το μικρο εργαστήρι δημιουργίας μου. Μοιάζει με κουκλόσπιτο όπως λέει και ο καλός μου, που χίλια ευχαριστώ να του πω είναι λίγα. Τα παιδιά δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν το είδαν τελειωμένο. Όσο για τον καλό μου, ομολόγησε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα γινόταν τόσο όμορφο και τόσο λειτουργικό. Εσείς τι λέτε? Θα θέλατε ένα τέτοιο μικρο κουκλοσπιτο για τις δημιουργίες σας?
Και αφού είχατε την υπομονή και φτάσατε μέχρι εδώ, περιμένω και τα δικά σας σχόλια!









90 σχόλια:

  1. Τί να πρωτοσχολιάσω Κατερίνα μου: τη δημιουργική ιδέα, την κατασκευή, την έξυπνη και καλόγουστη ανακύκλωση υλικών; Ή μήπως τις διακοσμητικές λεπτομέρειές σου;; Μπράβο και στους δύο σας για το ωραίο και λειτουργικό αποτέλεσμα! Σε ευχαριστούμε για την ωραία ιδέα που μας πρότεινες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μικρό μα πολύ πρακτικό, τουλάχιστον δεν χρειάζεται να μαζεύω καθε τρείς και λίγο αυτά που φτιάχνω.

      Διαγραφή
  2. Καταπληκτικό ,Κατερίνα,κουκλίστικο,τέλειο,πρακτικό!!!!!!Πολλά μπράβο και στους δυο σας,μας έβαλες και εμάς σε ιδέες τώρα,γιατί και εμείς βολευόμαστε όπου ...λάχει!!!!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάει παντού δεν πιάνει πολύ χώρο και χωράει παρα πολλά πράγματα. Με λίγα λόγια μου έλυσε τα χέρια.

      Διαγραφή
  3. Ε τι να πούμε, έγινε τέλειο! Σούπερ η ιδέα και ακόμα πιο σούπερ η εκτέλεση. Βρε άμα θες όλα γίνονται. Το μυαλό πρέπει να δουλέψει και θα βρει λύσεις. Εδώ έχω δει σπίτια ολόκληρα να χωράνε σε ελάχιστα τετραγωνικά, επειδή εκμεταλλεύονται το κάθε εκατοστό. Εύγε στον καλό σου, μπράβο και σε σένα που τον έχεις...χαχαχα. Καλές δημιουργίες Κατερινάκι στο νέο σου εργαστήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Μαρία λέω πάντα ότι μόνο του σπανού τα γενια δεν γίνονται χαχαχα. Κάπως έτσι έπεισα τον καλό μου να το φτιάξουμε.

      Διαγραφή
  4. Ονειρεμένοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!
    Με γειες, Κατερινιώ μου!!!!!!!!!! Κουκλί είναι!
    Χίλια μπράβο σας!!!!!!!!!!!
    Με άφησες άφωνη με την πρωτοτυπία, την καλαισθησία, τη λειτουργικότητα !!!!!!!!
    Φιλιά σου, καλό μου, και καλές εμπευσοδημιουργίες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Κορινακι μου, η αλήθεια είναι ότι μοιάζει λίγο με κουκλόσπιτο.

      Διαγραφή
  5. Ε τι να πω είναι κουκλίστικο μπράβο και πάλι μπράβο σας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα φορητό ,λειτουργικό "κόσμημα " είναι ,πολλές φίλες θα το ήθελαν πραγματικά ! Ένα μεγάλο μπράβο στο σύζυγο σου ,που το έφτιαξε και σε εσένα που με τις λεπτομέρειες το έκανες πανέμορφο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ λειτουργικό και δεν θέλει πολύ χώρο,όσο για τον καλό μου στην αρχή είχε τις αντιρρήσεις του αλλά τώρα καμαρώνει για το αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  7. Καλορίζικο το φορητό σου εργαστήρι, Κατερίνα μου!!! Πραγματικά, είναι κουκλίστικο!!!!
    Μπράβο σου για την ιδέα αλλά και στον καλό σου για την εκτέλεση. Με τις διαστάσεις που έχει σίγουρα θα είναι βολικό σε όποιο χώρο κι αν το μεταφέρεις, Και μόλις ξαναφτιάξει ο καιρός, την Ανοιξη, σε βλέπω να του κάνεις εγκατάσταση στο μπαλκόνι και να δημιουργείς εκεί. Μου άρεσαν πολύ τα χρώματά του και τα στένσιλ που έκανες. Και η εταζερούλα του είναι πολύ γλυκειά. 'Οσο για την ταμπελίτσα και τα άλλα έργα σου που φαίνονται, δεν έχω λόγια!!!! Φιλάκια πολλά και καλή Κυριακή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Μαριάννα μου μέχρι να τον καταφέρω είδα και έπαθα, οταν του το είπα μου έφερε τη καταστροφή αλλά οταν είδε ότι δεν υποχωρούσα το ετοίμασε μεσα σε τρείς μέρες και τώρα εκείνος χαίρεται πιο πολύ και απο έμενα που το βλέπει.

      Διαγραφή
  8. Αν ήθελα λέει !!!!! είναι καταπληκτικό και πολύ λειτουργικό !!!!
    Μπράβο και στους δυο σας !!!! Όσο για την ταμπελίτσα του ... έ αυτή κι αν ήταν απαραίτητη δεν το συζητώ ! και πανέμορφη !!!!!! Μπράβο έχω ενθουσιαστεί γιατί μου αρέσει πολύ !!!!!
    Καλή Κυριακή και καλές δημιουργίες στο εργαστήρι σου !!!!! Φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι γέλια κάναμε με την ταμπέλα δε λέγεται Ράνια μου, εκείνος να παιδεύεται και εγώ να φτιάχνω την ταμπέλα, άσε που με βάλανε να φτιάξω και γλυκό για τα εγκαίνια λέει.

      Διαγραφή
  9. Πραγματικά κουκλίστικο το μικρό σου εργαστήρι!!!! Συγχαρητήρια και στους δυο σας.... υπέροχη ιδέα και εκτέλεση, που με έκανε να ζηλέψω λιγάκι (μια και εγώ στο τραπέζι της κουζίνας δουλεύω) μα και να ελπίσω πως κάποια μέρα θα αποκτήσω και εγώ ένα μικρό δικό μου χώρο!!!!! Καλές εμπνεύσεις για ακόμα καλύτερες δημιουργίες!!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε Βίκυ μου τώρα πια είχα αρχίσει να τα παρατάω γιατι είχα βαρεθεί το άπλωσε, μάζεψε καθε λίγο και λιγάκι.Τωρα τουλάχιστον και μισοτελειωμένα δεν χρειάζεται να τα μαζεύω,τα αφήνω και συνεχίζω οταν μπορώ.

      Διαγραφή
  10. Καταπληκτική ιδέα, τέλεια εκτέλεση!!!!!!! Πολύ μου άρεσε και η πινακίδα σου!!!!!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. υπεροχο!!φανταστικο!!!!οπως ειπες...κουκλιστικο!!!
    !μπραβο!καλοριζικο.....
    καλες δημιουργιες!!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε βρίσκω ειλικρινά λόγια Κατερινάκι μου,μόνο εκφράσεις θαυμασμού κάνω.
    Χίλια ΜΠΡΑΒΟ και για τους δυο σας,όπως πάντα ο ένας σκέφτεται ,ο άλλος εκτελεί ακι δημιουργεί και το αποτέλεσμα είναι ΜΑΓΙΚΟ!!!!
    ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ,είμαι σίγουρη θα συνεχίσει να κάνει θαύματα.
    Φιλιά πολλά με πολλά θαυμαστικά και για τους δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε πολύ Χαρα μου, με τον καλό μου έχουμε φτιάξει πολλά πράγματα μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλον .Αυτό ήταν σχετικά από τις εύκολες κατασκευές αν και στην αρχή, μάλλον από βαρεμάρα έφερε πολλές αντιρρήσεις αλλά στο τέλος υποχώρησε.

      Διαγραφή
  13. Πανέμορφο και πολύ λειτουργικό!! Μπράβο και στους δυο σας για το αποτέλεσμα!! Καλές δημιουργίες! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κουκλίστικο και ζηλευτό Κατερίνα μου!
    Ό,τι πεις για μετακινούμενο αλλά και λειτουργικό ταυτόχρονα!
    Μάλλον ήρθε καιρός να κάνω κι εγώ οργάνωση στο εργαστήριο μου που αν και δωμάτιο ολόκληρο κουκλίστικο δεν το λες με τίποτα! Ούτε καν λειτουργικό! αχαχα!
    Φιλάκια πολλά! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός κι άλλος στη χάρη σου Αριστέα μου να έχεις ολόκληρο δωμάτιο,μακάρι να το είχα και εγω και ας ήταν ακαταστατο. Αλλά τώρα τι να κάνω βολεύτηκα μια χαρά με το κουκλιστικο.

      Διαγραφή
    2. Κατερίνα μου, το οργάνωσα!
      Θα έχω αύριο ανάρτηση!
      Φιλιά και καλό μήνα ( και πάλι)

      Διαγραφή
  15. Πολυ όμορφη και έξυπνη λύση!!! Κουκλίστικο έγινε!!! Συγχαρητήρια και στους δυό σας !!
    Καλορίζικο το εργαστηριακι σου και καλές -πολλές δημιουργίες!
    τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχεις απόλυτα δίκιο Κατερίνα μου όλες θέλουμε το χώρο μας !!! Θ δικός σου κουκλίστικος χώρος είναι πολύ λειτουργικό και να πούμε το μεγάλο μπράβο στον καλό σου για την πολύτιμη βοήθειά τους !!! Υπέροχο !!! Καλή εβδομάδα από αύριο και φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον τώρα Νικόλ μου οταν δουλεύω και σταματάω δεν χρειάζεται να τα μαζεύω. Σ' ευχαριστούμε πολύ

      Διαγραφή
  17. Καταπληκτικό!!! Καταφέρατε να είναι χρηστικό και καλόγουστο. "Ανοίγει" την όρεξη για δημιουργίες. Συγχαρητήρια και στους δυο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ήταν και το ζητούμενο Νάσια μου, μικρό μεν λειτουργικό δέ, νομίζω το καταφέραμε.

      Διαγραφή
  18. Είναι ένα μικρό θαύμα! Λειτουργικό, κουκλίστικο, υπέροχο!
    Καλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πωπω! !
    Τρελαθηκα.
    Τι ωραίο που το κάνετε Κατερίνα μου!
    Μπραβο σας,ενθουσιαστηκα.
    Μόνο που εγώ για να χορεσω ολατα υλικά μου,θα ήθελα τροχοσπιτο.
    Χαχαχα!
    Καλές δημιουργιες και να μας δείχνεις ότι καινούργιο προσθετεις.
    Καλη εβδομάδα.
    Φιλακια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα Ρένα για να βολέψω όλη μου την πραματια χρειάζομαι και εγω τροχόσπιτο, αυτο απλά ειναι ένα μέρος που μπορώ να δουλεύω χωρίς να ενοχλώ και να με ενοχλούν. Τα περισσότερα πράγματα βρίσκονται σε διάφορα ντουλάπια σκορπισμένα.

      Διαγραφή
  20. Υπέροχο και καλορίζικο το εργαστήριο σου και πολύ πρωτότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν το πιστεύω!!! Είναι υπέροχο και σαν ιδέα και σαν υλοποίηση!!. Πω πω πήρα ιδέα στο λεώ γιατί και εγώ έχω ανάγκη από ένα δικό μου χώρο....Να στε και οι δυο καλά και να κάνετε θαύματα πάντα. Μα είναι υπέροχο, θαύμα αλήθεια. Καλές δημιουργίες.
    Καλή σου εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα Δημιουργία μου και με υγεία το νέο σου εργαστήρι. Έγινε καταπληκτικό και υπέροχο!!! Μπράβο!!! Απίστευτη μεταμόρφωση!!! Να είστε καλά και να το χαρείτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χίλια ''μπράβο'' στον καλό σου για την εξαιρετική δουλειά του και σε σένα για την ιδέα και την .....επιμονή σου! Να το χαρείς Κατερίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αρχή είχε λίγες αντιρρήσεις αλλά οταν έχει να κάνει με εμενα δεν τα βγάζει εύκολα πέρα.

      Διαγραφή
  24. Εντάξει... νομίζω ότι είναι το καλύτερο εργαστήρι που έχω δει! Και το πιο πρωτότυπο! Πανέμορφο!
    Μπράβο και στους δυο σας για τη σκέψη και για την υλοποίηση - έχετε υπολογίσει το καθετί, ώστε να είναι χρηστικό στο έπακρο! Και το ότι μπορεί να μεταφερθεί όπου σε βολεύει είναι απίστευτα χρήσιμο.
    Να το χαρείς και καλές δημιουργίες!
    Φιλιά, καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Έλλη μου οταν δεν έχεις χώρο ψάχνεις ιδέες και αυτή νομίζω ότι είναι καλή.

      Διαγραφή
  25. Α!! Κατερίνα μου μεγιά ο νέος σου δημιουργικός χώρος!! Είναι πανέμορφη η γωνιά σου!! Φαντάζομαι τι δουλειά θα ρίξατε αλλά το αποτέλεσμα είναι άψογο και λειτουργικά κι αισθητικά!! :)))
    Και βέβαια θα θελα κι εγώ τον μικρό μου χώρο!! Στην κουζίνα πήγαινα κι εγώ αλλά δεν είναι καθόλου βολικό, οπότε δημιουργώ στο πάτωμα ή στο κρεββάτι μου!! Βολεύομαι αλλά χάνω χρόνο στο στήσε - ξεστήσε!!
    Καλές δημιουργίες να χεις στον θαυμάσιο χώρο σου Κατερίνα μου, σούπερ η ιδέα σου!! Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για όλα!! Φιλάκια πολλά και καλό σου βράδυ!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλένα μου οταν ήταν να κάνω κάτι το σκεφτόμουνα γιατί έπρεπε να υπολογίσω πόση ώρα θα έκανα, τώρα πια δουλεύω χωρίς να ενοχλώ κανέναν ούτε και να μου λένε να τα μαζέψω για να φάμε.

      Διαγραφή
  26. ΜΠΡΑΒΟ!!! χαρά στο κουράγιο σου , τι υπέροχο και πρωτότυπο το εργαστήρι σου !!! Καλές δημιουργίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μα είναι απίθανο!!!
    Μπράβο σας!!! Φοβερά χρήσιμο και καλαίσθητο!!
    Πολλά συγχαρητήρια στον καλό σου, που τελικά σου έκανε το χατήρι και με το παραπάνω....
    Τι να ευχηθώ...Καλές δημιουργίες τώρα....
    Πολλά φιλιά Κατερίνα μου...
    **Αννιώ**


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχω παράπονο Αννιω μου, μπορεί να γκρινιάζει λίγο στην αρχή αλλα δεν μου χαλάει χατίρι. Εξάλλου ξέρει ότι αν βάλω κατι στο μυαλό μου πρέπει να γίνει.

      Διαγραφή
  28. Περιττό να σου πω πως όσο διάβαζα τόσο πιο πολύ άνοιγε το στόμα μου για το φορητό εργαστήριο.... Είναι εκπληκτικό, είναι κουκλίστικο, είναι ένα έπιπλο ζηλευτό όταν κλείνει. Μπράβο και στους δυό σας, σε σένα για την έμπνευση-ιδέα αλλά και στο μάστορα για την άρτια κατασκευή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου οταν δεν υπάρχει πολύς χώρος ψάχνεις να βρεις λύσεις και στη προκειμένη περίπτωση έψαχνα παρα πολύ καιρό να βρω κάτι βολικό που να με εξυπηρετεί χωρίς να χρειάζεται υπερβολικό χώρο.

      Διαγραφή
  29. Το μικρο σου εργαστήριο ...είναι υπέροχο ...είναι μοναδικό και δεν
    έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα μεγάλο εργαστήριο ...Μπραβο σου
    Να περάσεις πολλές όμορφες και δημιουργικές ώρες στο
    κουκλίστικο εργαστήριο σου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υπέροχο το εργαστήρι σου!!! Πανέμορφο και πολύ πρακτικό!!! Καλές δημιουργίες!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κατερίνα μου είναι πραγματικά πολύ όμορφο!!!!Καλές δημιουργίες!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μοναδικο!!! τελειο!!! ζηλευωωωωω!!! Μπραβο!!! Καλες και πολλες δημιουργιες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι καταπληκτική κατασκευή είναι αυτή!!! Δεν χορταίνουμε να τη θαυμάζουμε και να σε φανταζόμαστε να δημιουργείς!!! Λειτουργική, καλόγουστη, άψογη!!!
    Με γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατασκευή ευρεσιτεχνίας για δημιουργούς που δεν εχουν πολυ χώρο.
      Υγ Κορίτσια έρχομαι στο μπλογκ σας αλλα δεν μπορώ να αφήσω σχόλιο.

      Διαγραφή
  34. χρυσοχέρης ο καλός σου!Του χρωστάς πολλά!!
    είναι εκπληκτικό το εργαστήριο σου και πιστευω ότι θα σε βολέψει εξαιρετικά επειδή μπορείς και το μετακινείς!
    άντε...καλές δημιουργίες τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω παράπονο άμα θέλω να μου φτιάξει κάτι δεν μου χαλάει χατίρι.

      Διαγραφή
  35. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό,να το θαυμάζω,σας συγχαίρω και τους δύο για την έμπνευση,αλλά προπάντων τον σύζυγο για την κατασκευή.
    Να είναι καλορίζικο και καλοτάξιδο,
    στον υπέροχο κόσμο της δημιουργίας!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σήμερα τα συγχαρητήρια νομίζω τα αξίζει ο καλός σου γι αυτό που έκανε! Είναι υπέροχο!
    Μπράβο του και μπράβο και σε σένα για την ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια Μαρία να λέγεται ότι χωρίς εκείνον εγώ δεν μπορούσα να το φτιάξω όσο και να το ήθελα.

      Διαγραφή
  37. Πρέπει να πω και στους δύο σας πολλά μπράβο!!! Πολύ πρακτική ιδέα και το τελικό φτιάξιμο του φορητού εργαστηρίου καταπληκτικό!!!! Πρακτικό να κλείνει και να το πηγαίνει όπου θέλεις και όπου βολεύεσαι!! ;) Μου αρέσει πολύ που βάλατε και τα ραφάκια από μέσα!! Παίρνετε βραβείο δημιουργικότητας σαν ζευγάρι!! ;) Φιλιά Κατερίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι μελετημένο Ελεανα μου να χωράει αρκετά πράγματα, οσο για την μεταφορά του σου λύνει τα χέρια γιατί παει οπου θες.

      Διαγραφή
  38. Έχω μείνει άφωνη!!! Είναι παραμυθένιο, κουκλίστικο!!! Πολλά μπράβο για την ευρηματικότητα και την υλοποίησή του!!!! Να είσαι καλά και να το χαρείς, Κατερίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ενας ακόμη λόγος για να σε λατρεύω Τι υπέροχο που το έφτιαξες!!Βέβαια ,κάποια εύσημα δικαιωματικά ανήκουν και στον σύζυγο αλλά δούλευε κάτω από τις δικές σου οδηγίες!!! ΥΠΈΡΟΧΟ ΓΛΥΚΟ και ΖΗΛΕΥΤΌ!! Πολλές θα ηθελαν να το αποκτήσουν .Εσενα βέβαια η ανάγκη σε οδήγησε να φτιάξεις την ΚΙΝΗΤΉ ΜΟΝΆΔΑ CAFTS Aξίζεις πολλά πολλά συγχαρητήρια για την ευρηματικότητα την κομψότητα την άριστη χρηστικότητα και για την πλέον οικονομική κατασκευή!!! Θαύμασα βέβαια και ένα υπέροχο ντουλάπι για crafters αλλά πανάκριβο και απαγορευτικό! Ηθελα μάλιστα να σου το στείλω σε μήνυμα και να σχολιάσω αλλά αμέσως κάτω από αυτό η Ποδηλάτισσα μας ανακοίνωσε τον χαμό της αγαπημένης μου Ρέμης μιας γλυκιάς κοκερίτσας που είχε γίνει η αιτία να ανοίξω το μπλόκ και να είμαι μαζί σας!!Συγκλονίστηκα ειλικρινά,και αμέσως μετά με πήρε τηλέφωνο ..μιλήσαμε αρκετά πέρασε η ΄ωρα και ξέχασα να έρθω.Μόλις τώρα τελείωσα και την δικη μου ανάρτηση .Εχω λίγο χρόνο να αφιερώσω σε εσάς που αγαπώ Ζητώ συγνώμην για την καθυστέρηση σχολιασμού Είναι ότι καλύτερο έχω δεί μέχρι τώρα,τόσο γλυκό με την σικάτη ταμπελίτσα του ,το απαλό χρώμα του και την όμορφη και χρηστική του διάταξηΧαίρομαι ακόμη περισσότερο που σε γνώρισα αριστοτέχνισσα Κατερίνα Σου στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αλήθεια Έφη μου ότι η ανάγκη να έχω έναν δικό μου χώρο να δουλεύω χωρίς να κάνω το σπίτι άνω κάτω με οδήγησε να ψάχνω κάποια λύση που θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς να χρειάζεται πολύς χώρος αλλα να με βολεύει κι όλες. Ο καλός μου στην αρχή εναντιώθηκε όχι γιατί δεν μπορούσε να το φτιάξει αλλά γιατι ψιλοβαριόταν στο τέλος όμως λύγισε χαχαχα.

      Διαγραφή
  40. Απλά υπέροχο!!!!! Τόσο γλυκό, ευρηματικό, ρομαντικό, εύχρηστο, αληθινό κουκλάκι! Τι να πω, Κατερινάκι !!! Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην απίστευτη δημιουργική ομάδα!!! Και να φανταστείς ότι, μόλις χθες είδα κάποια παρόμοια κατασκευή και το σχολίαζα με την κόρη μου!!!! Η δε ταμπελίτσα είναι όλα τα λεφτά!!
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έψαχνα τρόπο Πεπη μου να μπορώ να δουλεύω χωρίς να ενοχλώ κανέναν και να μαζέψω κάποια υλικά σε μία μεριά χωρίς να ειναι σκορπισμένα γύρο γύρω γύρω.

      Διαγραφή
  41. Καλορίζικο το εργαστήριό σου!
    Με κάνεις και πρασινίζω απ' τη ζήλεια μου!
    Κι εγώ παρομοίως απλώνω την πραμάτεια μου στον ένα πάγκο της κουζίνας, δουλεύω στο τραπέζι της και πρέπει να μαζεύω τα πάντα πριν το βράδυ που θα μαζευτούμε όλοι στο σπίτι.
    Και την επομένη, φτου κι απ' την αρχή.
    Πολύ θα ήθελα ο καλός μου να έφτιαχνε κάτι ανάλογο και για μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το άπλωσε, μάζεψε είχα βαρεθεί τόσα χρόνια για αυτο εψαχνα κάποια λύση που να με βολεύει και φαίνεται ότι τελικά την βρήκα.

      Διαγραφή
  42. α καλααααααααααααααα...με αφησες αφωνη τι εκανες καλε?...αυτο ειναι μαγικο ντουλαπι γι να ταξιδευεις...ασε που μπορεις ν αφησεις ανα πασα στιγμη ενα εργο που ναι μισο τελειωμενο κ μολις ξεκλεψεις κανα τεταρτο να πεταχτεις να το βρεις να σε περιμενει!!!!!!!!!!!!μου βαλες ιδεαααα....εχω παντζουρια κι αλλα πρεπει να βρω ντουλαπι!!!!αμαν τιο μου κανες δεν θα κοιμηθω σημερα θα σκεφτομαι!!!!μπραβοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πραγματικά μοιάζει με κουκλόσπιτο, αλλά είναι τόσο λειτουργικό!
    Να το χαρείς!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή