Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Η τζίν τσάντα της ανακύκλωσης!

 





Το παντελόνι βγήκε  σε παροπλισμό περιμένοντας υπομονετικά την μετάλλαξη του σε κάτι άλλο, και η ώρα ήρθε. Το κορίτσι μου όμως ήθελε μια τσάντα τζιν για τις βόλτες που θα κάνει όταν μας το επιτρέψουν. Να πάω να αγοράσω ύφασμα τώρα δεν ήταν δυνατόν, έτσι στραφηκα στην κούτα με τα παροπλισμένα τζιν. Το αποτέλεσμα η παρακάτω τσάντα, τώρα περιμένει την ώρα της ελευθερίας για να την βγάλει βόλτα.





















Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και μια ομορφότερη εβδομάδα!














10 σχόλια:

  1. Ααα παροπλισμένο τζιν; Η τσάντα έγινε πάρα πολύ ωραία. Όχι μόνο θες να τη βγάλεις βόλτα, θα αδημονείς κιόλας να την κρατήσεις.
    Αχ χρυσοχέρες μου εσείς!!
    Καλό βράδυ Κατερίνα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη έγινε Κατερίνα, μπράβο σου, καλοφόρετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωωωω αυτή η τσαντούλα σου έγινε ακόμα πιο όμορφη από την άλλη Κατερίνα μου...αυτός ο μισός φιόγκος είναι τέλειος...κάνει την διαφορά...τώρα που πήρες το κολάι ποιος σε πιάνει γεια στα χέρια σου Κατερίνα μου καλο σου ξημέρωμα φιλιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Κατερίνα!!! Εξαιρετική τη βρίσκω την τσαντούλα σας και φυσικά ο φιόγκος την αναδεικνύει τόσο πολύ! Δεν μπορώ να μη σταθώ βέβαια και στις άλλες λεπτομέρειες, όπως πχ το φερμουάρ και οι τσεπούλες! Μπράβο για την έμπνευση και την υλοποίηση και καλοφόρετη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωωωωω! τί ωραία τσάντα!
    Είχαμε την ίδια έμπνευση Κατερίνα μου;
    Απαραίτητη η τσάντα για τις μελλοντικές βόλτες που έρχονται όπου νάναι, ΕΛΠΊΖΩ.
    Με το καλό να βγούμε, γιατί δεν θα μείνει παντελόνι για παντελόνι που να μη γίνει τσάντα.
    Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλε τι ομορφη που εγινε!!!! συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εισαι φοβερή!!!! Ονομα και πράγμα το μπλοκόσπιτό σου.Τεέια η δημιουργία σου!!!!🌻Ευχομαι καλό μήνα από αυριο με υγεία και να μας φέρει όλα τα καλά.🌻

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι όμορφη τσάντα!! Μπράβο Κατερίνα! Τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχεις μεγάλο χάρισμα Κατερίνα μου......αξιοποιείς τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο !!! Παρατηρώ με θαυμασμό την καταπληκτική τσάντα που με τόση φροντίδα έραψες, κομψή, λειτουργική, πανέμορφη !!!Εύχομαι πολλές βόλτες με το θαυμάσιο όσο και απαραιτητο αξεσουάρ που δημιούργησες !!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή