Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Τσάντες και τσαντάκια!







Τσάντες και τσαντακια  σας έχω αυτή τη φορά. Τσαντες που έγιναν πριν το Πάσχα  για δώρα αλλά και για καλούς σκοπούς. Όπως βλέπετε τους έχω πάρει τον αέρα, αλλά είναι και κάτι που με ευχαριστεί και με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα δημιουργώντας κάθε φορά ένα διαφορετικό σχέδιο. 











Και τα δυο τσαντάκια.




















11 σχόλια:

  1. Μα πόσο υπέροχα είναι όλα, Κατερίνα μου. Λατρεμένες οι τσάντες και τα τσαντάκια, έχω μεγάλη αδυναμία στα τζιν υφάσματα και σε ο,τιδήποτε χειροποίητο. Μπράβο, φίλη μου. Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους έχεις πάρει τον αέρα δεν λες τίποτα..... πολύ όμορφες και πρακτικές και το ράψιμο σου είναι άψογο !!! Μπράβο Κατερίνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα φίλη μου και ομολογώ ε΄χω καιρό α περάσω από το μπλοκόσπιτο σου γιατί έχασα το λινγκ. Οπότε τώρα σε..τσάκωσα και σε βάζω στις παρακολουθήσεις μου να βλέπω τι κάνει η χρυσοχέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Κατερίνα! Εξαιρετικές οι τσαντούλες σου και τί ωραία ποικιλία! Καλά ραψίματα σου εύχομαι. Εγώ χτες άρχισα κάτι παιδικά καπελάκι για το καλοκαίρι που μου 'χουν πάρει τα μυαλά. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχες οι τσάντες και τα τσαντάκια σου τυχεροί αυτοί που τις κρατούν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλες ειναι υπέροχες!!!!
    Μπραβο Κατερίνα μου, όσες και να εχουμε πάντα κι άλλες χρειαζόμαστε αφου είναι τόσο πρακτικές και χρησιμες!!!
    Καλο απόγευμα!!!
    Φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχες όλες οι τσάντες σου Κατερίνα μου.
    Όσες και να έχουμε δεν χορταίνουμε εμείς οι γυναίκες και ιδίως οι crafters. 😂😂😂😂😂😂
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν σε φτάνει κανείς !!! Οι τσάντες και τα τσαντάκια σου ξεχωρίζουν, όπως όλες οι δημιουργίες σου άλλωστε, γιά την αισθητική τους και την άψογη εκτέλεση.... Τέλειο φινίρισμα, πρακτικότητα, εξαιρετικά υφάσματα.....τις κάνουν αξιολάτρευτες !!! Να είσαι καλά Κατερίνα μου και να δημιουργείς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει η παροιμία. Ναμαι και γω μετά από τόσο καιρό να σου πω πόσο ωραίες και πρακτικές είναι οι τσαντούλες σου.Οσες και νάχουμε είναι χρήσιμες γιατί λερωνονται θέλουν και πλύσιμο , οπότε να μην ξεμένουμε όταν πάμε γιά ψώνια.Καλή συνεχεια και καλό υπολοιπο καλοκαιριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από καιρό τώρα σε είχα στον νου μου Κατερίνα μου ήθελα να περάσω να δω τι κάνεις πως πέρασες το καλοκαίρι σου και τώρα είδα τις τσαντουλες σου που όπως κάθε τι που κάνεις έχει την σφραγίδα σου φίλη μου
    Καλό φθινόπωρο να έχεις να περνάς όμορφα φιλακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή