Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κασκόλ επί δύο για τα κρύα!






Γεια σας  καλές μου φίλες,δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω παγώσει.Εντάξει χιόνισε ,αλλά τόσες μέρες αυτή η παγωνιά δεν αντέχεται .Πολύ κρύο για να βγω έξω  οπότε έπρεπε κάτι να κάνω για να απασχοληθω τις ώρες που καθόμουν τυλιγμένη με την κουβερτουλα μου και αγκαλιά με την θερμοφόρα .Κάτι εύκολο και γρήγορο, χωρίς πολλές φασαρίες και με υλικά που είχα εύκαιρα  ,το αποτέλεσμα λοιπόν δυο κασκόλ και ένα ημιτελές αφού ξέμεινα από μαλλί .Τα χρώματά τους όμορφα συνδυάζονται με πολλά ρούχα ,μα πάνω απ'΄ολα μας κρατάνε ζεστές.















Να είστε όλοι καλά  και να περνάτε όμορφα .Επίσης  εύχομαι να έρθουν γρήγορα λίγο πιο ζεστές ημέρες, γιατί καλά τα χιόνια για παιχνίδι ,αλλά πιστεύω ότι δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να καίμε το καλοριφέρ σαν το γείτονα μου από αρχές  Οκτώβρη  ανελλιπώς μέχρι αρχές Μαΐου μέρα νύχτα .











38 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο όπως και όλα όσα κάνεις! Καλή Χρονιά σου εύχομαι με υγεία και ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρυώνουμε!!! και αγκαλιά με κασκόλ είμαστε Κατερίνα μου !! Πολύ όμορφα και χρησιμότατα τα κασκόλ σου !!! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γειά τα κασκόλ Κατερίνα μου.
    Εύχομαι κι εγώ να καλυτερέψει ο καιρός, γιατί δεν είμαστε για παραπάνω έξοδα.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ρένα μου,τα έξοδα για πετρέλαιο πέφτουνε λίγο βαριά.

      Διαγραφή
  4. Καλά το λες Κατερίνα μου ωραιο το χιονι αλλά για λιγο τόσο όσο χρειάζεται ομως δες και το καλο του κρυου που σε εκανε και επλεξες δυο τοσο ομορφα κασκολ..και εγω στο πλεξιμο ειμαι αυτον τον καιρό ενα μακρυ γιλεκο για την εγγονη μου που σπουδαζει στην Πάτρα.. παντα ομορφες δημιουργιες να κανεις φιλεναδα.. να περνας ομορφα οτι και να κάνεις οσο για τα καλοριφερ αυτος που τα αναβει συνεχεια θα ειναι λεφτας..χα..χα.. φιλακιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα τα κασκόλ σου Κατερίνα μου. Και τα χρώματα όντως συνδυάζονται με πολλά ρούχα.... Όμορφο το χιόνι αλλά αυτό το κρύο έχεις δίκιο ήταν ανυπόφορο. Σκέφτομαι πολλές φορές αυτούς τους λαούς στα βόρεια της Ευρώπης πώς αντέχουν με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες ολο το χρόνο!!!! Είμαστε παιδιά του ήλιου εμείς, αμάθητα.
    Καλή σου μέρα με ηλιόλουστες μέρες εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε παιδιά του ήλιου Άννα μου, σωστά γι'αυτο κατεβαίνουν οι βόρειοι καθε καλοκαίρι σωρηδόν.

      Διαγραφή
  6. Απαραίτητο αξεσουάρ γι' αυτόν τον καιρό τα κασκόλ σου Κατερίνα μου. Μου αρέσει πολύ το σχήμα τους, έτσι που φαρδαίνει για να χουχουλιάζουμε περισσότερο!! Καλή σου συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαραίτητο αξεσουάρ για εμάς που είμαστε αμάθητοι στα κρύα!
    Κι εγώ ψάχνω νήμα για να πλέξω κασκόλ ή σάλι, δεν βρίσκω όμως κάποιο εντυπωσιακό.
    Το δικό σου το μπεζ-καφέ-ροζ μου άρεσε πολύ.
    Μήπως θα μπορούσες να μας αποκαλύψεις τα χαρακτηριστικά του???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νήμα το αγοράζω στην Αθήνα από το ντελφινο. Είναι το ALIZE ANGORA GOLD έχει 80 ακρυλικό 10 μοχαιρ και 10 μαλλί. Ειναι 100 γραμμάρια και έχει 550 μετρα. Με ενα κουβάρι πλέκω ενα κασκόλ πλούσιο, όχι τσουρουκτσιδικο. Αν θέλεις κάτι άλλο εδώ είμαι :)

      Διαγραφή
  8. Υπέροχα τα κασκόλ σου, σίγουρα όταν τυλίγονται γύρω σου θα σε ζεσταίνουν αν και με αυτά τα κρύα μάλλον ολόκληρες κουβέρτες έπρεπε να έχεις πλέξει για να ζεσταθείς!!!! Φιλιά πολλά Κατερινάκι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε Βίκυ μου όλες αυτές τις ημέρες κυκλοφορώ με την θερμοφορα αγκαλιά και δεν μπορώ να ζεσταθω.

      Διαγραφή
  9. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η περίοδος που διανύουμε!!! Πολύ πολύ όμορφα όλα Κατερινάκι μου!Καλή, ήρεμη και δημιουργική χρονιά σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τα δύο πανέμορφα, όπως καθετί δικό σου! Όμως το πρώτο μου έκλεψε την καρδιά. Τι υπέροχα χρώματα που έχει!!
    Καλή Χρονιά με υγεία, πολύ χαρά, αγάπη, πίστη, αισιοδοξία, γαλήνη, δύναμη, δημιουργία, χαμόγελα, ξεγνοιασιά και ελπίδα! Χρόνια πολλά κι όλα παραμυθένια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατερίνα μου είναι πολύ πολύ όμορφα καλή συνέχεια!!!! Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφα τα ζεστά σου κασκόλ, Κατερίνα μου!!! Πολύ κρύο φέτος...! Αναπολώ την ζεστασιά που είχαμε στην πολυκατοικία που μέναμε πριν έρθουμε στην εξοχή! Εκεί ήταν τέτοιο το σύστημα που το καλοριφέρ άναβε μέρα-νύχτα από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο, σε χαμηλή θερμοκρασία και το σπίτι είχα πάντα μιά θαλπωρή. Και ακόμα έτσι λειτουργεί αλλά το χαίρεται ο γιόκας μου που μένει τώρα εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμείς έχουμε ατομικό καλοριφέρ Μαριάννα μου, αλλά το πετρέλαιο κοστίζει και με τις περικοπές που μας έχουν κάνει η αγορά του είναι λίγο ασύμφορη.

      Διαγραφή
  13. Για όλους μας Κατερίνα μου είναι δυσβάσταχτο το έξοδο της θέρμανσης και ειδικά σε περιοχές που δεν είμαστε εκπαιδευμένοι σε τέτοιες θερμοκρασίες όπως είναι η Αττική. Μια χαρά όμως βλέπω απασχολήθηκες αυτές τις ημέρες και μάλιστα φτιάχνοντας υπέροχα πράγματα και σε πανέμορφα χρώματα. Καλή χρονιά κι από εδώ με υγεία και πολλές δημιουργίες!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κάτι έπρεπε να ασχοληθώ για να ξεχνάω το κρύο Χριστίνα μου χαχαχα.

      Διαγραφή
  14. Τα κασκολάκια τα παίζεις στα δάχτυλα!! δημιουργείς και κουκουλώνεσαι Είσαι τυχερή !Εγώ παγώνω όρθια στο εργαστήριο-υπόγειο αλλά δεν γίνεται να κουβαλιέμαι με όλη την πραμάτεια μου επάνω!!! Ε που θα πάει θα φύγει και αυτή η κ.Αριάδνη με τα όλα της!!! Φιλάκια πολλά χιονισμέναααααααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τώρα κασκόλ πλέκω χαχα. Τι να κάνω Έφη μου δεν μπορώ να κάθομαι ακόμα και όταν παγώνουν τα δάχτυλα.

      Διαγραφή
  15. Φανταστικά τα κασκολάκια σου Κατερίνα μου και επέλεξες πολύ ωραία και ζωντανά χρώματα!!! Καλοφόρετα να ναι!! Αχ ναι με τα κρύα και τα χιονάκια ντυθήκαμε αρκούδες!!! Φιλάκια πολλά και καλό σ/κ να χεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαριλένα, δεν το αντέχω το κρύο κορίτσι μου.

      Διαγραφή
  16. Όμορφους χρωματισμούς,με εκπληκτικό αποτέλεσμα,είναι πλεγμένα τα κασκόλ,από τα χρυσά χεράκια σου Κατερίνα μου!!!! Να περάσεις ένα όμορφο σαββατοκύριακο!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ χιόνι και πολύ κρύο Κατερίνα μου είχαμε πολλά χρόνια να νιώσουμε έτσι και εγώ όλες αυτές τις μέρες είχα και μια γρίπη που με ταλαιπώρησε .Τα κασκόλ σου πανέμορφα είναι και έχουν και όμορφα χρώματα, να είσαι καλά ,καλή χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές!!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή