Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Τα προσεχώς!




Σας έχει τύχει κάποιες φορές να έχετε αρχίσει συγχρόνως  ένα σωρό δημιουργίες μαζί και να τις δουλεύετε ταυτόχρονα? Ε λοιπόν κάτι τέτοιο έχω πάθει και εγώ αυτό τον καιρό και δεν ξέρω πώς να τα ξεμπλεξω. Έτσι είπα να σας δείξω λίγα από τα προσεχώς και πιστεύω να επιστρέψω σύντομα και με τα τελειωμένα. 


ι











Οπως είδατε απ'ολα έχει ο μπαξές και δεν είναι μόνο αυτά, υπάρχουν και αλλα συν το ραψιμο που προσπαθώ να στριμωξω μέσα σε όλα. Αλλά οπως λέει και η μαμά μου <αυτά κάνεις και πονάνε τα χέρια σου >γιατί βλέπετε το ότι φροντίζω  την οικογενεια μου και εκείνη δεν πιάνεται πουθενά. 
Αυτά τα λίγα λοιπόν, να έχετε όλοι έναν καλό και δημιουργικό μήνα με υγεία πάνω από όλα. 











17 σχόλια:

  1. Α χα χα .... τι γνώριμες εικόνες !!!! Κι εγώ μία από τα ίδια κάνω.... έχω διάφορα στη μέση και το ένα πιάνω το άλλο αφήνω και πάει λέγοντας !!!! Δεν πειράζει όμως, όσοι έχουμε ενδιαφέροντα είμαστε και πιο ευτυχισμένοι !!! Καλό μήνα και καλή δύναμη !!!!! Πολύ ωραία η πλέξη στο πρώτο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσο μου αρεσει να ασχολουμαι με πολλές δημιουργίες ταυτόχρονα...μέχρι να στεγνώσει η μία πιάνω την άλλη!
    καλό μήνα και με το καλό να τις τελειώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά λίγο πολύ μοιαζουμε όλες και γω μια από τα ίδια αλλά όπως λέει και η Ρανια είμαστε ευτυχισμένες!!!!!! Φιλιά Κατερίνα μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα στην μέση.... βαριέσαι το ένα πιάνεις το άλλο, τέλεια!!!!! Καλή συνέχεια σε όλες τις δημιουργίες σου!!!! Πολλά φιλάκια~!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα επαναλάβω κι εγώ τα ίδια! Όσες ασχολούμαστε με χειροτεχνίες, έτσι κάνουμε!! Και αυτή την στιγμή ούτε εγώ δεν ξέρω πόσα έχω απλωμένα, άλλα να στεγνώνουν κι άλλα μισοφτιαγμένα!!! Βλέπω όμως πανέμοργα εργόχειρα Κατερίνα μου!!!! Ανυπομονώ να τα θαυμάσω τελειωμένα!!!! Καλό κουράγιο!!!
    Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μπορούμε να ζήσουμε φυσιολογικά, εμείς οι δημιουργικές υπάρξεις, χωρίς μισοτελειωμένα και μισοαρχηνισμένα.....και μόλις κάποια τελειώσουνε, αμέσως ξεκινάμε άλλα......Φιλιά καλό Σ/Κ Κατερίνα μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φτιάχνω κάτι και περιμένοντας να στεγνώσει καταπιάνομαι με κάτι άλλο, μετά βρίσκω ένα καινούριο σχέδιο και το δοκιμάζω και... μαζεύονται τα προσεχώς!!!
    Καλό μήνα, Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό μήνα να χεις Κατερίνα μου!! Εννοείται κι εμένα μου χει τύχει να ασχολούμαι με 100 πράγματα ταυτόχρονα και άντε να τα προλάβεις!!!
    Ετοιμάζεις και κουκλίτσα;;; Τέλεια!! Φιλάκια δημιουργικά και κακλό σ/κ να χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χα χάχα, ενώ εγώ τα έχω όλα τελειωμένα.
    Εννοείται ότι είναι στη μέση πάρα πολλά και αισιοδοξούν να τελειώσουν σε αυτή τη ζωή.
    Διαστροφή παιδί μου, δεν μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς.
    Να είσαι καλά Κατερίνα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νόμιζα οτι μιλάς για εμένα στην αρχή.. :D :D :D Μόνιμη κατάσταση να έχω πολλά project την ίδια στιγμή, σε σημείο να μην βρίσκω γωνίτσα να ακουμπήσω ένα πινέλο! Καλό Σαββατοκύριακο Κατερίνα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι εγώ το ίδιο Κατερίνα μου... με εμπνέει καλύτερα να ασχολούμαι με πολλά! Κάποια στιγμή αποφασίζω να δώσω προτεραιότητα σε ένα και μετά παίρνουν όλα την σειρά τους! Φιλιά και καλό Σ/Κ

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια από τα ίδια,αυτόν τον καιρό ένα παραπάνω......όμορφες οι δημιουργίες σου Κατερίνα μου,το τελευταίο πρόζεκτ,δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι...μήπως αλπικέ??? αλλά πάλι αμφιβάλω...με το καλό πρώτα ο Θεός να τα τελειώσεις.Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχα όλα Κατερίνα μου, όπως πάντα!Καλή δύναμη να τα τελειώσεις! Καλή εβδομάδα, ΧΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερινάκι μου τι πολλά που ξεκίνησες !!!Ευχομαι γρήγορο ξεμπέρδεμα !!Μερικά δε από αυτά είναι πολύ δύσκολα για μένα τουλάχιστον!! Και μην νομίζεις οτι εγώ τα έχω όλα εν τάξει!!! πάρα πολλά περιμένουν την σειρά τους και θα περιμένουν ακόμη πολύ!! καλή δύναμη στην αποπεράτωση τους !!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και γω μια από τα ίδια εδώ!!!
    2-3 δημιουργίες ταυτόχρονα,αφήνω τη μια πιάνω την άλλη!:)
    Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δείχνουν όλα υπέροχα ήδη! Με το καλό να τα τελειώσεις, καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή