Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ένα κουτί γεμάτο γατάκια!






Είναι παιχνιδιάρικα γεμάτα γλυκα και τα αγαπάμε πολύ. Έτσι δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε αυτά τα παιχνιδιάρικα πλασματακια  και αποφάσισα να φτιάξω άλλο ένα κουτί γεμάτο χαρούμενα  γατάκια .  Ενα κουτί παιχνιδιάρικο σε παστέλ χρώματα με διπλή δαντέλα στο καπάκι (η μία είναι πλεγμένη με το βελονακι) και χαρούμενες χάντρες σε κάθε γωνία. Κορδέλες, περλες, λουλουδάκια και ενα μικρό γατάκι συμπληρώνουν την εμφάνιση του. Λίγο γκλιτερ δίνει  επιπλέον λάμψη. Και αυτό το κουτί θα ταξιδέψει μαζί με τα άλλα για το  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ και την γιορτή που ετοιμάζει για τα μικρά μας πριγκιπόπουλα . Πιστεύω και εύχομαι να βρει και αυτό κάποιο μικρό ή μεγάλο παιδάκι που θα θελήσει να το αποκτήσει. 


















Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική εβδομάδα. 
Να είσαστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας







19 σχόλια:

  1. Αυτά τα κουτάκια έχουν κάτι το μαγικό, το νοσταλγικό, Κατερίνα μου. Μπράβο γι' άλλη μια φορά. Οι δε γατούλες είναι μέσα στην καρδιά μου. Καλή βδομάδα σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο χαριτωμένες φατσούλες!!! Πανέμορφα τα κουτιά σου Κατερίνα μου και τόσο παιχνιδιάρικα. Καλή εβδομάδα!

    www.artdecorationcrafting.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ καταπληκτικό Κατερίνα μου!!!! Λατρεμένο μοτίβο και τόσο ρομαντικά δοσμένο!!!
    Μπράβο σου!! Καλή βδομάδα να χεις!! Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιά άλλη μιά φορά ένα μεγάλο μπράβο γιά την ωραία α σου κατασκευή. Αυτά τα χαριτωμένα γατάκια μου κλέψαν την καρδιά. Και γιά να μην το παίρνεις επάνω σου ,το μισό μπράβο ειναι του βοηθού σου που άνοιξε τις τρύπες.Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα οι δημιουργίες σου είναι τόσο ρομαντικές, Κατερίνα!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε φορά εκφράζω τον ίδιο και μεγαλύτερο θαυμασμό για τις δημιουργίες σου από ότι στις προηγούμενες φορές!!! Τα πάντα είναι συγκεντρωμένα πάνω σε αυτές... άριστη δουλειά, κομψότητα, ρομαντισμός!!! Σε θαυμάζω και στο έχω πει πολλές φορές!!!! Τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα μου, είναι πανέμορφο το κουτί με τα γατάκια, όπως και όλα τα προηγούμενα. Τόσο ρομαντικό αλλά πάνω απ'όλα καλοφτιαγμένο και με πολλή αγάπη για έναν ιερό σκοπό!
    Γειά στα χέρια σου! Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα τι όμορφο το γατοκουτάκι σου !!Τελικά το ένα καλύτερο από το άλλο και τόσο ρομαντικά !!!!
    \Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω ξετρελαθεί με αυτά τα κουτάκια σου.
    Ανυπομονώ να πάρω αυτό που παρήγγειλα.
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πανέμορφο και ρομαντικό! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφο το κουτάκι με τα ψιψίνια!!! Χρόνια σου Πολλά Κατερίνα μου, να είσαι πάντα εμπνευσμένη από νέες δημιουργίες!!! ΧΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφο το κουτί με τα γατάκια!!!
    Χρόνια πολλά και δημιουργικά Κατερίνα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν υπαρχουν αυτά τα φατσουλίνια όλος ο ρομαντισμός σε ενα πανεμορφο κουτί που απο μακρυα φωναζει Κατερίνα.!!!
    Πέρασα να αφησω τις ευχες μου για τα χρόνια σου πολλα Κατερινα μου να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου και εμεις μαζι τους..πολύχρονη φιλη να είσαι μια αγκαλια απο μακρυα καιενα μεγαλο φιλι σου στελνω..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά Κατερίνα ,να είσαι πάντα γερή και δημιουργική!Το κουτί με τα γατάκια έιναι πολύ όμορφο και όλες οι δημιουργίες σου πολύ ρομαντικές .Να είσαι καλά ,πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ είσαι ευτυχισμένη και να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου!! Δεν θα πω για τις τέλειες δουλειές που που τις ξεχωρίζω από πολλές άλλες αλλά για τις όμορφες εικόνες που τόσο καλά ξέρεις να επιλέγεις ....Φιλάκια πολλά πολλά και εορταστικά !!!Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πέρασα να ευχηθώ για τη γιορτή σου! Χρόνια σου πολλά και καλά, με υγεία και ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά και καλά Κατερίνα μου, με υγεία, χαρές και ατέλειωτη δημιουργική διάθεση!!!Το κουτί με τα γατάκια πανέμορφο και αγαπησιάρικο !!! Καλό βράδι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα τόσο καλά σας λόγια και τις όμορφες ευχες σας και να σας ζητήσω συγνώμη που δεν απαντώ χωριστά στην κάθε μία αλλά όπως κάθε χρόνο τρέχω και δεν φτάνω για να ετοιμάσω κάποια πράγματα που θέλω για τα Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή