Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Όλες οι ευχές για τον μπαμπά μας!







Σήμερα θέλω εγώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλό μου Κωστή,  γιατί από την πρώτη στιγμή της γέννησης των παιδιών μας είναι παρών και δεν αποποιήθηκε ποτέ τις ευθύνες του στο μεγάλωμα τους.  Στα ξενύχτια όταν ήταν μωράκια, στα πρώτα τους βήματα, μετέπειτα στο σχολείο και στις δραστηριότητες που είχαν. Θυμάμαι ακόμα ότι για να τα βοηθήσει στη μουσική που πήγαιναν στις αρχές μάθαινε τις νότες και διάβαζε μαζί τους, στα καλέσματα του σχολείου πάντα παρών, ποτέ δεν πήγα μόνη μου για τους ελέγχους ή για να ενημερωθώ από τους δασκάλους τους.Ετσι σήμερα βλέποντας τα μεγααααλα παιδιά πια μπορεί να είναι χαρούμενος  γιατί βλέπει ότι δεν πήγε χαμένο τίποτα απ'οτι έκανε για εκείνα.   Ένας μπαμπάς που αν και δεν είναι υπέρ μου αυτό που θα πω ίσως κάποιες φορές τα πρόσεχε και  τα προσέχει περισσότερο και από εμένα. Γι' αυτόν λοιπόν τον μπαμπά όλες οι ευχές μου σήμερα. Να τον έχει ο Θεός καλά και να του δίνει υγεία και δύναμη για να τον έχουμε δίπλα μας και να τον χαιρόμαστε.



ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ











16 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά να τους χαιρόμαστε !!!!
    Καλή Κυριακή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια τους Πολλά!!!
    Να τους χαιρόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά σε όλους τους πατερούληδες!!
    Πόσο σημαντικός είναι αλήθεια ο ρόλος τους!!!!!
    Να είναι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ρόλος του πατέρα είναι εξίσου σημαντικός με της μάνας Έλενα για τα παιδιά.

      Διαγραφή
  4. Α μας την έσκασες σήμερα!
    Χρόνια πολλά λοιπόν αυτού του εξαιρετικού μπαμπά! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Αριστέα μου να ήταν όλοι η πατεράδες σαν τον Κωστή μου,λατρεύει τα παιδιά γιατί είναι και εκείνος ενα μεγααααααλο παιδι.

      Διαγραφή
  5. Να τον χαίρονται Κατερίνα μου και να καμαρώνεις!!
    Φιλάκια πολλά και καλή Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν βλέπω και τους τρις μαζί να συζητάνε,να αστειεύονται και να πίνουν το κρασάκι τους παρέα συγκινούμαι πραγματικά.

      Διαγραφή
  6. Χαίρομαι γιατί φέτος θυμήθηκαν πολύ περισσότεροι τη γιορτή του Πατέρα! Και φυσικά του αξίζουν μπράβο του μπαμπά και να είναι πάντα καλά! Τα φιλιά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο στη γιορτή του πατέρα αλλά κάθε μέρα τον αγαπάμε και του το δείχνουμε Πέτρα μου.

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλά σε αυτόν το μπαμπά σας που η θέση του είναι εκεί ..δίπλα στα παιδιά του !!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ίσως να φαίνεται κάπως αυτό που γράφω αλλά είναι η αλήθεια .Ο Κωστής μου πάντα είναι δίπλα τους σε ότι χρειάζονται κερί αναμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες μας. Και ειδικά σε έναν τέτοιο πατέρα σαν των παιδιών σου, φυσικά του αξίζουν τα χρόνια πολλά και όλες οι ευχές από καρδιάς
    Καλή μας εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ'ευχαριστώ πολύ Άννα μου,αλλά όλα αυτά τα χρόνια από μωράκια που ήτανε πάντα δίπλα τους,δεν έχει σηκώσει χέρι επάνω τους δεν τα έχει βρίσει δεν τα έχει κάνει να κλάψουν ούτε μία φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή