Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Τα δικά μου ρολογάκια!

Γεια σας. Έφτασα σχεδόν τελευταία, αλλά όχι καταϊδρωμένη, και κατάφερα να τελειώσω τα δικά μου ρολογάκια για την έκθεση ρολογιών και το Χριστοδουλειο ίδρυμα. Στο μυαλό μου αυτό τον καιρό πέρασαν πολλές ιδέες πριν καταλήξω σε αυτή, με τη σκέψη ότι ίσως κάποιοι να ήθελαν κάτι διαφορετικό από τα ρολόγια τοίχου, που πρέπει να ομολογήσω ότι όλες σας έχετε κάνει υπέροχα και ζηλευτά έργα. Έτσι τα δικά μου τα έκανα μενταγιόν και βραχιόλι, χρησιμοποιώντας μπρονζε ρολογάκια, αλυσίδες, νήμα, πέρλες και κρυσταλλάκια.Όλα αυτά τα συμπληρώνουν κουτάκια που στολίστηκαν ανάλογα, για να τα συνοδέψουν.

















Αυτά λοιπόν για την έκθεση των ρολογιών. Τώρα όμως θα μου επιτρέψετε να παραπονεθώ για κάτι που με πείραξε αρκετά σήμερα.Όλες μας, και εγώ φυσικά, παίρνουμε ιδέες και έμπνευση από τα έργα που βλέπουμε στη γειτονιά, το να καρπωνόμαστε όμως ιδέες άλλων και να τις παρουσιάζουμε για δικές μας αυτό είναι απαράδεκτο. Έχω δει επανειλημμένα ατόφια κομμάτια και εικόνες που έχω φτιάξει σε άλλα μπλογκ και πάντα χαμογελούσα αμήχανα, αλλά το σημερινό με θύμωσε πολύ πολύ γι' αυτό και το αναφέρω. 

Σας εύχομαι καλή και όμορφη εβδομάδα. Προσοχή στις ιώσεις της εποχής, εγώ κόλλησα και είμαι το μαύρο μου το χάλι.Να είστε καλά και να περνάτε όμορφα.


45 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ!!!!!
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;
    ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά πολύ πρωτότυπη η ιδέα σου!!!! Θα αρέσουν πολύ! Κρίμα να διαβάζω τέτοιου είδους αναφορές! Ελπίζω να πάψουν αυτά τα φαινόμενα. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιδέα σου για ρολόγια-κοσμήματα είναι η καλύτερη όλων. Τα έφτιαξες και φανταστικά, ανάρπαστα θα γίνουν.
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι υπέροχα ρολόγια είναι αυτά...μοναδικά θα έλεγα!!!! Κατερίνα μου το φαινόμενο της αντιγραφής έχει αρχίσει και γίνεται επιδημία... θα έπρεπε όμως να αναφέρεις πιο είναι το blog που το κάνει να το μάθουμε όλοι!!!! Φιλιά πολλά και ελπίζω να σε δούμε και στην έκθεση των ρολογιών!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελειαααα!υπεροχη ιδεααα!!αυτα ειναι κοσμηματα!!!!θα πουληθουν αμεσωωωως!!
    να σαι καλααα να εχεις μια υπεροχη βδομαδα ...και να μη στεναχωριεσαι ...απλα να τους λυπασαι!
    σε φιλωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Κατερινάκι μου!!αχ βρε κοριτσάκι μου τι μικρά θαύματα έφτιαξες πάλι!!τι ομορφιά είναι αυτά τα ρολογάκια...θείες εμπνεύσεις και απαράμιλλη Τέχνη στο μυαλουδάκι σου σε συνδυασμό με χρυσά χεράκια,,μπράβο σου ματάκια μου!φανταστική ανάρτηση!!φιλάκια άπειρα και καλή βδομάδα να έχουμε!!καληνύχτα καραμελένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εσύ μιλάς για μένα!! Τότε κι εγώ σιωπώ και στέκομαι μαγεμένη μπροστά σ΄' αυτά που βλέπω!!!Είναι μοναδικά και με στυλ πολύ ξεχωριστό!!!όμορφα ,τι λέω όμορφα,πανέμορφα και ζηλευτά από τα μπρασελέ τους μέχρι τα ρομαντικά καλοδουλεμένα κουτάκια τους Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!! Κατερινάκι μας Σου στέλνω ενα φιλάκι ενθουσιασμού και ένα καλη νύχτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kατερίνα μου δεν έχω λόγια, μια ομορφιά είναι τα ρολογάκια σου!!! Πολλά πολλά μπράβο!!!

    Οσο για το φαινόμενο της αντιγραφής, δυστυχώς το αντιμετωπίζουμε καθημερινά, οι συνταγές μας κυκλοφορούν σε όλο το διαδίκτυο από κάποιους "έξυπνους" οι οποίοι άκοπα τις εμφανίζουν για δικές τους ή απλά τις αναδημοσιεύουν βάζοντας και ένα λινκ στο τέλος της συνταγής.
    Θα ήθελα να σου πω, ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να αναδημοσιεύσει κείμενα ή φωτογραφίες μας χωρίς την άδειά μας, αυτά θεωροούνται πνευματικά δικαιώματα και προστατεύονται από τον νόμο 2121/93 για το διαδίκτυο. Να μην αφήνεις κανέναν να ιδιοποιείται τον δικό σου κόπο.
    Να επικοινωνείς μαζί τους και να ζητάς να αποσύρουν αυτά που είναι δικά σου.
    Τουλάχιστον ας μην μας περνάνε για χαζές.
    Σε φιλώ, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kατερινα η ιδεα σου να κανεις ρολογια οχι κρεμαστα νομιζω απεδωσε και εφτιαξες πανεμορφα ρολογια και του χεριου ειναι εντελως διαφορετικο απο τα συνηθισμενα αλλα και το κρεμαστο ειναι παρα πολυ ομορφο, εμενα μου αρεσε πολυ, οσο για τις αντιγραφες τι να πω εννοειται ειναι απαραδεκτο, φιλιά και με το καλο να πουληθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταπληκτικά τα ρολόγια σου !!!!! Απίθανη ιδέα !!!!! Μπράβο σου !!!!!!
    Για τις αντιγραφές έχεις απόλυτο δίκιο και καλά θα κάνεις να τις αναφέρεις !!!
    Καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταπληκτικά τα ρολόγια,ιδιαίτερα τα κρεμαστά τα λατρέψαμε!!!!!!!!!!!!!!Φιλιά!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ιδέα αυτή μου είχε μπει στο μυαλό και μένα και χαίρομαι που την υλοποίησες με τον ωραιότερο τρόπο !Είναι πανέμορφα , πολύ κομψά και καλοφτιαγμένα . Μπράβο !
    Οσο για την πικρία που εκφράζεις , έχεις δίκιο , καλό είναι ν αναφέρεις και τον αυτουργό , γιατί όλοι παίρνουμε ιδέες αλλά να αναφέρουμε και τις πηγές!
    Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατερινάκι,εσύ δεν έφτιαξες ρολόγια,αριστουργήματα έκανες!!!!!!!
    Μα κι οι συσκευασίες σου τόσο ταιριαστές!!!!!!!
    Θαυμάζω τις δημιουργίες σου πάντα,κι επίσης θαυμάζω ότι έχεις στυλ και ύφος!!!!
    Κι αυτό,καρδιά μου,ούτε αντιγράφεται,ούτε κλέβεται!!!!!!!!
    Έχεις δίκιο να πικραίνεσαι, μα στον κυβερνοχώρο τα πράγματα είναι άγρια και ανεξέλεγκτα!!!!
    Προτείνω μια καταγγελία στον blogger,με βάση την ημερομηνία ανάρτησης,άν θες να τιμωρήσεις τον αντιγραφέα.
    Φιλιά σου πολλά κι ευχές για την εβδομάδα που ξεκίνησε!!!
    Χαμογέλα,μωρό μου!!!!!!Εσύ έχεις ταλέντο,το κλεφτράκι ξέρει να κάνει μόνο copy-paste!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eξαιρετική η ιδέα σου Κατερίνα !!! Τα ρολογάκια σου/κοσμήματα σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή... και ποιός δε θα ήθελε να τα αποκτήσει ::::.όσο για τα κουτάκια συσκευασίας ονειρεμένα !!! Το θέμα με τις αντιγραφές γνωστό και απαράδεκτο, είναι θέμα παιδείας και εντιμότητας και δυστυχώς υπάρχει μεγάλη υστέρηση ....γενικώς . Καλή εβδομάδα και μελένια φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι όμορφα ρολόγια!!! Και πόσο πρωτότυπα. Συγχαρητήρια!!!!! Όσο αφορά στην αντιγραφή που αναφέρεσαι, χρειάζεται ψυχραιμία και αποκλεισμός αυτών των ατόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. νομιζω οτι πρεπει να πεις το μπλογκ που αντιγραφει να χουμε το νου μας και να αποκλειστει απο + και σχολια.......τα ρολογακια σου μοναδικα.........κανεις δεν σκεφτηκε ρολογακια χειρος......μπραβο για την πρωτοτυπη ιδεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλά μπράβο για τις πρωτότυπες και ιδιαίτερες δημιουργίες σου!! Ήθελες κάτι διαφορετικό και σίγουρα το πέτυχες και με το παραπάνω! Είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών τα ρολογάκια σου! Όσο για το φαινόμενο των αντιγραφών, αξιολύπητο και κατακριτέο. Το ταλέντο σου, όμως, καλή μου και το προσωπικό σου γούστο δεν μπορεί κανένας να στα κλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα Κατερίνα μου!! Τι να πρωτοθαυμάσω;; Τα ρολογάκια που είναι πανέμορφα ή τις συσκευασίες που είναι κουκλίστικες;;; Είναι τέλεια και μπράβο για την όμορφη προσφορά σου!!!
    Μην στεναχωριέσαι για τις αντιγραφές αλλά καλό είναι αφού βλέπεις ότι επαναλαμβάνεται το κακό να κάνεις μια κουβέντα με το εν λόγω ιστολόγιο... Να σαι καλά να δημιουργείς Κατερινάκι μου!! Καλή βδομάδα!!! :))) Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα, Κατερίνα μου και καλή σου εβδομάδα!
    Χαίρομαι που παρουσίασες μια διαφορετική εκδοχή των ρολογιών (τα ρολόγια ως αξεσουάρ και όχι ως διακοσμητικά τοίχου). Τα έφτιαξες πανέμορφα και θα γίνουν ανάρπαστα! Μου άρεσαν πάααρα πολύ, μπράβο για τη σκέψη και για την υλοποίηση!
    Για το άλλο θέμα που αναφέρεις, λυπήθηκα πολύ. Μην το επιτρέψεις, ζήτησε να αφαιρέσουν το υλικό που σου πήραν. Αλήθεια, γιατί σεβάστηκες το ιστολόγιο και δεν ανέφερες το όνομά του, ενώ δεν σε σεβάστηκαν αυτοί;
    Φιλιά και ελπίζω να λυθεί το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάρα πολύ όμορφα τα ρολόγια σου!!! Τέλεια κοσμήματα και τα κουτάκια τους τόσο υπέροχα στολισμένα!!! Για τις αντιγραφές,έχεις δίκιο που θυμώνεις,είναι απαράδεκτο!!! Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα Κατερίνα μου!!!Νά σού ευχηθώ περαστικά!!!Τά ρολογάκια-κοσμήματα,είναι χάρμα οφθαλμών!!Αριστουργήματα!!!Μοναδικά κομμάτια!!!!Θά σαρώσουν στήν έκθεση!!!!Αλλά καί τό αμπαλάζ,υπέροχο!!!Συγχαρητήρια γιά τήν πάντα άψογη δουλειά σου!!Καλό θά ήταν νά αναφέρεις τό ιστολόγιο,ώστε νά μήν επαναληφθεί ξανά!!!Καλή εβδομάδα!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ......ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ!!!! Μ Π Ρ Α Β Ο ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπέροχα τα ρολογάκια σου, Κατερίνα μου! Πανέμορφα και αυτά και οι συκευασία τους!!!!!!!!
    Για το άλλο θέμα,συμφωνώ με τα κορίτσια, θα έπρεπε να κάνεις κάποια αναφορά!
    Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλώς σε βρήκα!
    Ήρθα από τη Funky Monkey να σου πω πόσο δίκιο έχεις κι έμεινα να θαυμάζω τα υπέροχα ρολόγια σου...αριστουργήματα είναι!!
    Μπράβο!
    Για την αντιγραφή θα συμφωνήσω με την Έλλη...ζήτησέ τους να αφαιρέσουν το δικό σου υλικό..
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι τα πιο όμορφα ,τα πιο ρομαντικά και τα πιο καλοδουλεμένα της έκθεσης, είμαι σίγουρη! Άσε που θα έχουν και τα πιο όμορφα κουτάκια!
    Τα έργα σου είναι όλα μοναδικά, καταλαβαίνω την πικρία σου, αυτό είναι πραγματική κλεψιά και ίσως θα' πρεπε να αναφέρεις το μπλογκ που το έκανε. Στην πραγματικότητα από τη στιγμη που δημοσιεύεις κατι μετά είναι κοινόχρηστο. Κι εγω είδα κάποιες φωτογραφίες της περιοχής μου που είχα δημοσιεύσει να χρησιμοποιούνται από άλλες ιστοσελίδες κι έβαλα το ask2use ώστε να γίνεται αναφορα της πηγής, αλλά και πάλι αυτό στην ευχέρεια του καθενός να το σεβαστεί.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οχι μόνο υπέροχα... αλλά εξαιρετικα φινετσάτα.. ρολογάκια έκανες Κατερίνα μου.. μπράβο για την ιδέα....και την υλοποιησή της..ανάρπαστα θα γινουν .. με την αντιγραφή που λές πότε εγινε Κατερινα και που; να αναφερεις οπωςλενε και οι άλλες φιλες,,, πιο μπλοκ είναι..μην μου στεναχωριέσαι κορίτσι μου.. καλο σου βραδυ φιλακια..πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μα τί υπέροχα που είναι!!!!!!!!!!!!!! Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Έχεις φοβερό χέρι!!!
    Όσο για τις αντιγραφές ... δυστυχώς δεν υπολογίζουν τον κόπο μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπράβο, Κατερίνα μου, έγιναν υπέροχα, στολισμένα με πολύ γούστο και φινέτσα!
    Νομίζω ότι θα έχουν μεγάλη επιτυχία.
    Όσο για το παράπονό σου συμφωνώ απολύτως.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υπέροχα ολα!! και πρωτότυπα!! θα τσακιστώ μπας και προλάβω κανένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. βλεπω ολα αυτα τα ωραια που εφτιαξες, βλεπω και τα αλλα ρολογια που εφτιαξαν τα κοριτσια και ντρεπομαι που δεν εκανα τιποτα!!!πραγματικα ομως δεν θα μπορουσα να φτασω την ομορφια των δικων σας!!!καλη επιτυχια στο παζαρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εξαιρετικά ρολόγια, όμορφα και ρομαντικά κοσμήματα...!!! Συγχαρητήρια....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εξαιρετικη ιδεα, πρωτοτυπη και πανεμορφη!!
    Φιλια πολλαααα Κατερινα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρωτοτυπη ιδεα!!!!!
    Ειναι πανεμορφα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι υπέροχα,δεν νομίζω πως το έχει σκεφτεί κάποια άλλη μέχρι τώρα είναι μοναδικά!!!!!!!!
    Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ πολύ καλόγουστα τα ρολογάκια σου, Κατερίνα μου! Ιδιαίτερα και μοναδικά! Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος/α να τα αντιγράψει !! Φέρουν στο ακέραιο την υπογραφή σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλάκια καληνύχτας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα ωραιότερα ρολόγια έκανες Μπράβο!!!. Στο άλλο μην δίνεις σημασία. Αντιγράφονται μόνο αυτοί που αξίζουν. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φανταστικά!!!!!! Θερμά συγχαρητήρια... και καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Y.Γ. Όποτε ευκαιρήσεις στείλε μου το μέιλ σου στο δικό μου (είναι στο blog μου) κάτι σε θέλω!

      Διαγραφή
  38. Εντυπωσιακά και πολύ ιδιαίτερα κομμάτια!!!!! Είμαι σίγουρη πως θα κάνουν θραύση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πολύ όμορφα τα ρολογάκια σου Κατερίνα σίγουρα θα κάνουν μεγάλη εντύπωση!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ όλες σας για τα καλά σας λόγια που μου γράφετε και χαίρομαι που σας άρεσαν. Μακάρι να πουληθούν όλα τα ρολόγια που θα εκτεθούν γιατί ο σκοπός είναι ιερός. Τώρα θέλω να αναφερθώ στο άλλο θέμα που έθιξα .Εγώ δεν πρόκειται να δώσω το όνομα του μπλογκ για δυο λόγους, ο πρώτος είναι ότι αυτή που το έκανε πιστεύω είδε την ανάρτηση γιατί είναι αναγνώστρια του μπλογκ μου άσχετα αν νομίζει ότι εγώ δεν την παρακολουθώ γιατί δεν είμαι αναγνώστρια της. Και δεύτερον δεν είναι του χαρακτήρα μου να μπλέκω σε κάθε είδους διαμάχη που στο τέλος αφήνει μόνο πίκρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πολύ όμορφη η ιδέα σου να ετοιμάσεις ρολόγια κοσμήματα. Θα πουληθούν σίγουρα!!!! Και οι συσκευασίες τους είναι καταπληκτικές. Όσο για το θέμα που σε στενοχώρησε, είναι λυπηρό να προσπαθεί κάποιος να αντιγράψει την δουλειά σου. Πιστεύω ότι το αντιμετωπίζεις με τον σωστό τρόπο. Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή