Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Κέρασμα.



Μια μεγάλη καλημέρα σε όλες και όλους που περνάτε από το μπλογκ μου και μου κάνετε παρέα.Σήμερα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου αφήσατε εχθές τις ευχές σας για τη διπλή μας γιορτή.Θα κάνω λοιπόν ένα δωράκι,κάτι σαν κέρασμα σε έναν από εσάς.Το δωράκι είναι ένα σημειωματάριο φτιαγμένο από τα χεράκια μου.Η κλήρωση έγινε ηλεκτρονικά και μεταξύ 40 αριθμών βγήκε το νούμερο 35 που αντιστοιχεί στην Έφη Αδαμιδου Πασοπούλου .Έφη μου σου εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή, και θα ήθελα να μου γράψεις τη διεύθυνσή σου στο μειλ το συντομότερο για να σου στείλω το δωράκι σου.





Σας  ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ για τις ευχές σας και εύχομαι να έχετε μια όμορφη και καλή εβδομάδα.

19 σχόλια:

  1. Κατερίνα μου,πάντα με τα όμορφα κερασματάκια-δωράκια!
    Σίγουρα είναι πολύ όμορφο με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια-με γεια της!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κεράσματά σου Κατερινάκι μου πάντα πανέμορφα!!!!!!! Και πάλι χρόνια πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πανέμορφο!!Ειλικρινά!!!Μπράβο σου τι χέρια έχεις1!
    Μπράβο και στην τυχερή!!!
    Φιλάκια και να σαι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερινάκι μου χρόνια πολλά και στους δυο σας, κι εμείς είχαμε τα γεννέθλια του καλού μου και έτσι δεν μπήκα να σου ευχηθώ...για μας φέτος είχαν και ...ιδιαίτερη σημασία μετά την περιπέτεια υγείας του...ας είστε γεροί κι ευλογημένοι όλοι οι εορτάζοντες....πολλά φιλιά .... έκτακτο το δωράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!
    ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και από μένα και στους δύο σας...πάντα καθυστερημένη αλλά είχα τρεχάματα...Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία και πολλά να ζήσετε ακόμη...Το δωράκι υπέροχο και τυχερή η παραλήπτρια...Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα, πανέμορφη και ρομαντική η κορνίζα-δώρο! Γεια στα χεράκια σου!! Τυχερή η Έφη!!
    Καλή σου ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γλυκιά μου Κατερίνα μπορεί να ήρθα καθυστερημένη αλλά οι ευχές μου είναι ζεστές , μεσα από την καρδιά μου για σένα και τον αντρούλη σου!!Νά είστε γεροί, ευτυχισμένοι και πολύχρονοι και να γεράσετε μαζί!!Να ζήσετε και να καμαρώνετε τα παιδάκια σας και αυτά με την σειρά τους να σας δίνουν μόνο χαρές!!!Με πολύ αγάπη και εκτίμηση!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!
    Υ.Γ.Το μεταγιόν/κουβερίστρα πολύ όμορφο , ρομαντικό και φευγάτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ομορφο το κέρασμά σου , Κατερίνα μου! Πάντα με υγεία, χαρά και ευτυχία! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερινάκι μου, χρόνια σας πολλά!!! Ευτυχισμένα και γεμάτα υγεία!!! τελευταία αποφεύγω τον υπολογιστή αλλά δεν σε ξέχασα!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καθυστερημένη καταφτάνω Κατερίνα μου,αλλά οι ευχές μου είναι από καρδιάς...πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη κοριτσάκι μαζί με τον καλό σου....-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατερίνα μου έστω και καθυστερημένα...Χρόνια σου πολλά!!!με υγεία και με τους αγαπημένους σου μαζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι συγκινητική η κίνησή σου!
    Να το χαρεί η κοπέλα και συ να 'σαι πάντα τόσο δοτική και γενναιόδωρη, δεν ξέρω γιατί αλλά στην εποχή που ζούμε με άγγιξε πολύ αυτό που έκανες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερίνα μου ! τι έκπληξη!!Πολύ συγκινητική η κίνηση σου να προσφέρεις το πανέμορφο χειροποίητο σημειωματάριο .....και εγώ η αναπάντεχα τυχερή!.... Ευχαριστώ πολύ ...Θα σου στείλω ηλεκτ.μήνυμα!!!Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tο σημειωματάριο υπέροχο!Πολλά συγχαρητήρια στην Έφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σας κορίτσια.Λυπάμαι που δεν απαντάω ξεχωριστά στην κάθε μια αλλά μπαίνω από δανεικό υπολογιστή, γιατί το λαπτοπακι μου κόλλησε ίωση και περιμένει το γιατρό.Έτσι μέχρι αποκαταστάσεως της υγείας του θα κάνω υποχρεωτική αποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατερίνα μου Καλημέρα, καλό μήνα και επισήμως καλό χειμώνα! Εύχομαι και στους δύο χρόνια καλά, συντροφικά και αγαπημένα και πάνω από όλα υγεία σε σένα την ίδια και όσους αγαπάς!Η Έφη πραγματικά τυχερή με το πανέμορφο σημειωματάριο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή