Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Βραχιολάκια για το Νευροκόπι

Γεια σας. Το Φθινόπωρο έκανε αισθητή την παρουσία του το Σαββατοκύριακο με την υγρασία και τη βροχούλα που πέφτει κατά διαστήματα.Η υγρασία όμως δεν ήρθε μόνη της μαζί της ήρθαν και η πόνοι στο σπασμένο μου πόδι, αλλά και το χέρι ζήλεψε  και άρχισε τα δικά του. Εν το μεταξύ εγώ  να θέλω να φτιάξω βραχιολάκια για  το μπαζάρ στο Νευροκόπι, να πλέξω ένα κασκόλ που έχω αρχίσει και μέσα σε όλα αυτά να έχω τον καλό μου να με κυνηγάει με την αλοιφή για τα πιασίματα και να μου φωνάζει να κάτσω επιτέλους χωρίς να κάνω κάτι, ελα όμως που εγώ δεν είμαι μαθημένη να κάθομαι.Τελικά  τον άφησα και μου έτριψε το χέρι μου έδωσε και παυσίπονο και μπόρεσα να κάνω αυτά που ήθελα. Έτσι λοιπόν ετοίμασα  πέντε βραχιολάκια που θα ταξιδέψουν και αυτά μαζί με τα κασκόλ για το κάτω Νευροκοπι.Εύχομαι το μπαζαρ να έχει καλή επιτυχία και να πουληθούν όλα τα καλούδια που θα υπάρχουν εκεί.


 














Εύχομαι να έχετε μια καλή και όμορφη εβδομάδα γεμάτη με τις μυρωδιές του Φθινοπώρου.

20 σχόλια:

  1. Μπράβο σου που έφτιαξες αυτά τα όμορφα πραγματάκια για το Νευροκόπι με συντροφιά τον πόνο και τον σύντροφο να σε κυνηγάει....τι να κάνουν κι αυτοί αφού μας αγαπάνε...Περαστικά σου. κάτι που με βοηθάει όταν μου πονούν τα χέρια είναι να τα βάζω σε ζεστό νερό ή με θερμοφόρα και ανακουφίζομαι κάπως...αλλά το ξέρεις κι εσύ...θέλει και λίγη ξεκούραση....Περαστικά σου λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πανέμορφα είναι , περαστικούλια

    Ξεκινάει το χριστουγεννιάτικο πανηγύρι μας στις 1/11/2012 περιμένω τις δημιουργίες σου φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όμορφες οι δημιουργίες σου, παρ' ότι δεν ήσουν και πολύ καλά. Δεν πειράζει, είναι για καλό σκοπό άλλωστε. Περαστικά σου.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα μου το ένα είναι ωραιότερο από το άλλο!!!!! Για τους πόνους τι να πω... μας τάραξε η υγρασία!!! Περαστικούλια σου!!!! Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα μου, καταρχήν περαστικά! Όλους μας άγγιξε η υγρασία... η μέση μου κάνει κι αυτή τα δικά της... Οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν ανάρπαστες! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ,,,,ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ,,,,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο πανέμορφα!!Θα πουληθούν αμέσως!!! Περαστικά σου γλυκούλα μου!! Το έμαθα από τα σχόλια.Εύχομαι η καλή σου πράξη, να περάσει όλους τους πόνους σου!!!φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφα τα βραχιολάκια σου!
    Ομως, ξεκουράσου και λιγάκι ! Περαστικά με ένα φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερίνα μου πολύ ωραία βραχιολάκια!!!Ανάρπαστα θα γίνουν!!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό είναι που λένε έγιναν με κόπο και πόνο.Είναι όμως τέλεια μπράβο,όσο για το αν θέλουμε να κάνουμε διάφορα ενώ δεν πρέπει άσε αυτή είναι μια πονεμένη ιστορία κι εγώ σε παρόμοια φάση είμαι μ΄ένα θεματάκι που με ταλαιπωρεί και είναι σπάσιμο νεύρων ειδικά όταν δεν έχεις μάθει να κάθεσαι.
    Φιλιά πολλά καλή σου μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περαστικά Κατερινάκι!Η προσφορά σου είναιυπέροχη!Μου αρέσουν όλα πάρα πολύ!Σίγουρα θα αγόραζα κάτι από αυτά αν ήμουν εκεί....Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περαστικά!!
    Αλλά τελικά τα κατάφερες και εκανες τόσο όμορφα πράγματα!
    Μπράβο!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι όλα πολύ όμορφα!!!Περαστικά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ όμορφα Κατερίνα. Να είσαι καλά να δημιουργείς και να προσφέρεις. Σε καταλαβαίνω με τους πόνους, με πρόσφατα ραγισμένα πλευρά...... ούτε στον εχθρό μου!!!!φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περαστικά!...Πολύ όμορφες όλες οι δημιουργίες σου!...Καλοτάξιδα και καλοπούλητα...γιατί είναι για καλό σκοπό!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.Ξέρω ότι η υγρασία κάνει τα κοκαλάκια μας χάλια και αν υπάρχει και πρόβλημα ακόμα χειρότερα.Αν ακολουθούσα τις οδηγίες του γιατρού έπρεπε να κάθομαι χωρίς να κάνω τίποτα βέβαια έχει δίκιο γιατί με σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και αρθρίτιδα μαζί τα χέρια μου υποφέρουν διπλά, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάθομαι και να χαζεύω.Όσο για τον καλό μου έχει βρει το μπελά του μαζί μου αλλά τι να κάνει από τη μια με μαλώνει και από την άλλη με βοηθάει παραπάνω και από όσο μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατ\ερινακι μου...νομιζα οτι μονο εγώ υποφερω απο αυτά..για τα αθριτικά λέω..καλα κανεις όμως και αχολείσε με κατι .. γιατί αν σταυρώσουμε τα χερια δεν πάει..πολύ ομορφα αυτα που εφιαξες..ειδα και την προηγούμενη αναρτηση σου να σου ευχηθώ να τον χαιρεσαι και να τον δείς οπως επιθημείς...αλλα και να σου πω και ενα μπραβο για την διακρησή του στο μοντελισμό... ειναι πολλα ατομα που ασχολούνται με αυτό το χομπυ;παντως ειναι καταπληκτια..ξερω οτι έχουν ακριβώς οτι και τα αληθινα αυτοκινητα ραλλυ... εχω και εγω μια αγαπη στις μινιατουρες.....τα φιλια μου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οταν θα παω θα τα δω και απο κοντα!!!!

    υπεροχα ειναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όμορφα τα βραχιολάκια, Κατερινάκι ! Και ακόμα πιο όμορφη η διάθεση για προσφορά ! Να ΄σαι καλά και πάντα καλόγουστη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ πάντα τελευταία ,,πιστεύω να είσαι καλά τώρα!!!! Αξιαίπενη για την τόση σου δραστηριότητα και μάλιστα για τόσο καλό σκοπό!!!! Φιλάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή