Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ευχες, πολλές ευχές!







Σήμερα κάναμε ενα ταξίδι μέχρι την Πάτρα για να καμαρωσουμε το κοριτσάκι μας και αυτή τη χαρά θέλω να μοιραστώ μαζί σας . Μετά από πολύ διάβασμα και κούραση, κόντρα σε ότι έχει σπουδάσει μέχρι τώρα πήρε το μεταπτυχιακό της στο MBA .Η συγκίνηση και η περηφάνια που νιώσαμε βλέποντας την να παίρνει τον τίτλο σπουδών της απερίγραπτη. Γι'αυτη λοιπόν όλες μου η ευχες, να έχει υγεία και καλή τύχη, μα πάνω απ'ολα να πραγματοποίηση τα όνειρα της και να μη χάσει τα πιστεύω της . 





Καπου εκεί επάνω είναι και το κοριτσάκι μας .










15 σχόλια:

  1. Κατερίνα μου,έστω και καθυστερημένα,θέρμες ευχές και Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή,να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να σε χαίρονται!!!!!
    Συγχαρητήρια στην κορούλα σου,και εις ανωτέρα!!!Επίσης,καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη,να έχει μέσα στην ζωή της!!!!!!!
    Το δε κουτάκι σου,είναι καταπληκτικό!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα μου, θερμά συγχαρητήρια στην κορούλα σου! Εύχομαι να έχει μια καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες! Πολλές ευχές και σε σένα για την εορτή σου! Με υγεία και ευτυχία να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου και να σε χαίρονται!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωωωωωω!! τι χαρα Κατερίνα μου..!!!! καλή σταδιοδρομία να έχει το κοριτσακι σου και να πραγματοποιηθουν όλα της τα όνειρα.... εχω περασει και εγω απο αυτην την χαρά ήδη τρεις φορες και περιμενουμε μετα 2 χρονια και την τεταρτη φορα.. και εμεις στην Πάτρα εχουμε το μικρό μας και σπουδαζει εκει..οποτε ενα μελοντικο ταξιδι μας περιμενει εκεί .. πολύ χαρα αυτες οι στιγμες φιλη μου..παντα τέτοιες να έχεις στην ζωή σου..καλη εβδομαδα να περασεις φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιικανοποίηση που νιώθουμε εμείς οι γονείς όταν βλέπουμε τα μωρά μας να μεγαλώνουν και να προοδεύουν!

    Τα συγχαρητήριά μου.

    Και σ' ανώτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάζομαι την συγκίνησή σου να καμαρώνεις το κοριτσάκι σου σε μια τόσο σπουδαία στιγμή!
    Καλή της πρόοδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο της αλλά και μεγάλο μπράβο σε σας, την οικογένειά της, για τη στήριξη και την συμπαράσταση. Να' ναι πάντα καλά και να κρατάει τα όνειρά της ζωντανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα μου αγαπημένη,χρόνια σου πολλά γι αρχή και επίσης ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ νάχει το κοριτσάκι σου να πραγματοποιησει τα όνειρά της!!!Πάνω απ όλα νάναι γερή και να χαίρεστε πάντα γι αυτήν ο,τι κι αν ακολουθήσει.
    Αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της χαράς και της περηφάνειας κι έτσι νάναι πάντα
    Φιλιά πολλαααααά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο της! Όλες οι ευχές μου μαζί της. Να είναι καλότυχη. Και σύμπτωση;;; Και η κόρη μου πήρε το μεταπτυχιακό της το Σάββατο από την Πάτρα αλλά δεν μπορέσαμε να πάμε για πολλούς λόγους ενώ ήταν κανονισμένο.Τώρα θα της το στείλουν.
    Να είσαι καλά να την καμαρώνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερίνα μου, κατ'α αρχήν δέξου σε παρακαλώ με λίγη καθυστέρηση ευχές για τη γιορτή σου!!!!!!!!!
    Και αμέσως... μετά εγκάρδιες ευχές γιαυτές τις όμορφες στιγμές που σας χάρισε το κοριτσάκι σας!!!'ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΎΧΗ ΣΤΗ ΖΩΉ ΤΗΣ!!!Συγχαρητήρια!!!την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και βέβαια να μοιραστείς μαζί μας αυτό το πολύ καλό νέο Κατερίνα μου !! Μπράβο της και πάντα να έχει υγεία και τύχη !!! Πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να χαίρεστε φίλοι μου, οι επιτυχίες των παιδιών μας είναι η χαρά της ζωής μας.Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει στο μέλλον .Μόνο χαρές φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ τις ίδιες χαρές έχω πάρει απ τα παιδιά μου..... Της εύχομαι καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες, υγεία και ότι επιθυμεί να πραγματοποιηθεί ! Κι εσείς να τη χαίρεστε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες παρα πολύ. Ήταν μία παρα πολύ σημαντική στιγμή για εκείνη αλλά και για εμάς. Εύχομαι σε όλες σας ότι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να την χαίρεστε Κατερίνα μου και να την καμαρώνετε πάντα!!! Συγχαρητήρια πολλά και να χει μια σταδιοδρομία όπως την ονειρεύεται!!! Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια Κατερίνα μου και καλή σταδιοδρομία στην κόρη σου !!!!Χάρηκα πολύ ,εύχομαι να έχει πάντα επιτυχίες στη ζωή της !!!Να είσαι καλά να την καμαρώνεις !!Και μένα η κόρη μου έχει το ίδιο μεταπτυχιακό και ξέρω πόσο δίαβασμα και κούραση έχει να το τελειώσεις ,ας είναι καλά τα παιδιά μας καλή τυχη να έχουν !!!Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή