Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Η σχεδία!

Γεια σας. Σήμερα δεν θα σας μιλήσω για κάτι δικο μου αλλά για το περιοδικό δρόμου "Σχεδία",το οποίο -όπως φανερώνει και το όνομά του- δεν κυκλοφορεί σε περίπτερα  αλλά στους δρόμους της Αθήνας (και όχι μόνο)  από τον Φεβρουάριο του 2013. Για να μάθετε  περισσότερα για το περιοδικό, τη συντακτική ομάδα αλλά και τις δράσεις της "Διογένης ΜΚΟ" που το εκδίδει, πατήστε πάνω στη λέξη " ΣΧΕΔΙΑ" .Είναι ένα περιοδικό που πωλείται από άστεγους, άνεργους  συμπολίτες μας αντι 3 ευρώ, εκ των οποίων το 1,5 παίρνει ο πωλητής, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κερδίσουν αξιοπρεπώς ένα -μικρό, έστω!- έσοδο και μια χείρα βοηθείας στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι πωλητές του περιοδικού φοράνε το χαρακτηριστικό κόκκινο γιλέκο που γράφει επάνω την λέξη "σχεδία". Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα συναντήσετε κάποιον πωλητή μην προσπεράσετε. Αν θέλετε, σταθείτε και αγοράστε το περιοδικό που -σας διαβεβαιώ- θα διαβάσετε μέχρι και την τελευταία του σελίδα, γιατι  μέσα θα βρείτε άκρως ενδιαφέροντα άρθρα.


                                                                                    



Σας εύχομαι μια όμορφη και καλή εβδομάδα.

7 σχόλια:

  1. Μπραβο τους που δινουν ευκαιρια στους ανθρωπους αυτους που εχουν αναγκη να βγαλουν αξιοπεπη χρηματα και σε σενα που μας το δειχνεις, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ουσιαστική προσπάθεια, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Κατερίνα μου!!!Μπράβο σέ εσένα γιά τήν παρουσίαση αλλά καί στήν "Διογένης ΜΚΟ" που το εκδίδει!!Καλή εβδομάδα!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το ήξερα! Μπράβο τους για την πρωτοβουλία!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή