Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Έτσι απλά!




Μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στις τρείς μου αγάπες:

Στον καλό μου, που με υπομένει...

Στον Δημήτρη μου, που μας γεμίζει αισιοδοξία...

Στη Φωτεινή μου, για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή της...


Όλη μου την αγάπη, έτσι απλά!


10 σχόλια:

  1. Να είστε όλοι καλά κι έτσι πάντα αγαπημένοι. Η οικογένεια είναι το λιμάνι μας και η ελπίδα μας σ' έναν κόσμο δύσκολο και πολλές φορές εχθρικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δυσκολότερο στην εποχή που ζούμε, λόγω των γρήγορων ρυθμών, είναι να δείχνουμε την αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας για τους δικούς μας και τους γύρω μας.........
    Το καλύτερο αγχολυτικό είναι μια αγκαλιά και το να δίνεις και να παίρνεις αγάπη!!!!
    Να στε όλοι καλά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο φίλη μου! Τι ομορφότερο, να δείχνουμε πόσο εκτιμάμε και αγαπάμε τους δικούς μας ανθρώπους, κάθε στιγμή! Να είστε όλοι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι πολυ γλυκο και τρυφερο,να δειχνεις την αγάπη σου με ένα τραγούδι,μια αγκαλιά,ένα λουλουδι,μια δημιουργια.Να εισαι παντα καλά και με αγάπη γύρω σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άντε τώρα εγώ να βρω να γράψω ποτέ καλύτερο ποστ από αυτό για την αγάπη! αμ δε! καλησπέρα ή καλημέρα Δημιουργία μου, αν ζέστανες τις καρδιές των δικών σου όσο και τις δικές μας, θα τις δεις να λιώνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Κατερίνα μου έχω καιρό να περάσω και μου έχεις λείψει.. τι όμορφα που είναι εδώ και έτυχα σε ανάρτηση που μιλάς για αγάπη τι καλύτερο, να είστε καλά και πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ IZA, BIKY, EYH, JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, big mama, ΙΛΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, Maria B, Κοκκινοσκουφίτσα, Margo

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Για μένα η οικογένειά μου είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχω και φροντίζω να τους δείχνω με κάθε τρόπο το πόσο πολύ τους αγαπάω. Και αυτό πιστεύω πρέπει να κάνουμε όλοι μας, να δείχνουμε την αγάπη μας σε αυτούς που είναι γύρω μας, γιατί νομιζω ότι όλοι θέλουμε όχι μόνο να ξέρουμε ότι μας αγαπάνε, αλλά να μας το λένε και να μας το δείχνουν κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή